راهنمای خرید بهترین کارت گرافیک تا 30 میلیون

راهنمای خرید بهترین کارت گرافیک تا 30 میلیون

نوشته‌ی
avatar
5 ماه و 25 روز پیش

فهرست مطالب

کارت گرافیک بدون شک مهم‌ترین قطعه سخت‌افزاری برای هر PC گیمری است. از آنجایی که بیشتر پردازش‌های مربوط به بازی‌ و گیمینگ با پردازنده گرافیکی و کارت گرافیک است، این قطعه برای گیمرها بسیار جذاب بوده و البته به دلیل فناوری‌های پیش‌رفته‌ای که در آن به کار می‌رود، قیمت نسبتاً بالایی نیز نسبت به قطعه‌های دیگر در یک سیستم دارد.

با این حال، همه نمی‌توانند از پس خرید بهترین و قدرتمندترین کارت گرافیک دنیا بربیایند و باید با توجه به بودجه خود مدلی را خریداری کنند که بتواند تا حد مطلوبی نیاز آن ها را در جهت تجربه بازی‌های ویدیویی برآورده نماید.

در این مطلب راهنمای خرید قصد داریم بهترین کارت گرافیک‌های بازار تا سقف قیمت 30 میلیون‌ تومان را به شما عزیزان معرفی کنیم. شما می‌توانید تا این سقف قیمت، پردازنده‌های گرافیکی مدرن و خوبی را تهیه کنید که از پس اجرای بازی‌ها با رزولوشن‌ها و نرخ فریم‌های متفاوتی برمی‌آیند.

در همین رابطه بخوانید:‌ آموزش ساخت کارت گرافیک اکسترنال برای لپ تاپ

کارت گرافیک Zotac GTX 1650 AMP Core

کارت گرافیک Zotac GTX 1650 AMP Core

ارزان‌ترین کارت گرافیکی که امروز می‌خواهیم به شما معرفی کنیم GTX 1650 AMP Core از برند نام‌آشنای زوتک است. با این که GTX 1650 تا همین سال پیش به عنوان محبوب‌ترین کارت گرافیک بازار در رده‌بندی استیم شناخته می‌شد، اما با سنگین‌تر شدن و تقاضای به مراتب بیشتری که بازی‌ها از کارت گرافیک، مخصوصاً میزان حافظه آن طلب می‌کردند، این کارت قطعا به اندازه‌ سال گذشته محبوب نیست.

با این حال، اگر بودجه شما در محدود‌ترین حالت خود قرار دارد، GTX 1650 آن هم مدل زوتک که کمترین قیمت را دارد، بهترین گزینه برای شما به حساب می‌آید. این کارت گرافیک همچنان می‌تواند بازی‌های روز را با رزولوشن 1080p، تنظیمات گرافیکی پایین یا متوسط و البته نرخ فریم حدود 30 تا 60 بر ثانیه اجرا نماید. طبیعتاً برای این کارت، مانیتور سریع و پیشرفته‌ای نیز نیاز نیست و به صورت کلی هزینه‌ها پایین می‌آید.

کارت گرافیک Zotac RTX 3050 Solo

کارت گرافیک Zotac RTX 3050 Solo

پایین‌رده‌ترین کارت گرافیک سری RTX 30 شرکت انویدیا، می‌تواند راه نجاتی برای بسیاری از گیمرها و کاربران با بودجه محدود باشد. مدل Solo پردازنده گرافیکی RTX 3050 که باز هم متعلق به شرکت زوتک است، کمترین قیمت را در بین تمام کارت‌های RTX 3050 دارد.

کارت گرافیک Zotac RTX 3050 Solo با این که قدرت پردازشی آنچنان بالایی ندارد، اما فراموش نکنید که با 8 گیگابایت حافظه و البته دارا بودن هسته‌های Ray Tracing (برای بحث رهگیری پرتو و نورپردازی واقعی‌تر در بازی‌ها) و هسته‌های Tensor (برای بحث DLSS و افزایش عملکرد و نرخ فریم بازی‌ها) می‌تواند با توجه به قیمتی که دارد یک گزینه هوشمندانه باشد.

در همین رابطه بخوانید: معرفی بهترین برند های کارت گرافیک در 2023

کارت گرافیک Inno3D RTX 3060 Twin X2

کارت گرافیک Inno3D RTX 3060 Twin X2

پردازنده گرافیکی RTX 3060 بدون شک بعد از پردازنده گرافیکی RTX 1060 6GB، بهترین محصول میان‌رده‌ای است که شرکت انویدیا تولید کرده است. این کارت گرافیک از نظر قیمت گذاری و قدرت و سرعتی که به کاربر ارائه می‌داد آنقدر در جایگاه خود درست و عالی بود که نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرد.

پیشنهاد ما برای خرید یک پردازنده گرافیکی RTX 3060، مدل Twin Edge شرکت زوتک است. یکی از نقاط قوت کارت گرافیک Zotac RTX 3060 Twin Edge به غیر از دارا بودن هسته‌های RT و Tensor، حافظه ویدیویی یا VRAM نسبتاً بالایی است که این کارت دارد. RTX 3060 دارای 12 گیگابایت حافظه GDDR6 است که حتی نسبت به کارت‌های RTX 3070 Ti یا RTX 4060 نیز بالاتر می‌رود. این حافظه بیشتر می‌تواند برای اجرای بازی‌هایی روز که اکثرا به VRAM بالایی برای اجرا شدن نیاز دارند، بسیار مفید باشد و البته تولید کنندگان محتوا نیز قطعاً به آن نیاز پیدا می‌کنند.

کارت گرافیک MSI RTX 4060 Ti VENTUS 2X

کارت گرافیک MSI RTX 4060 Ti VENTUS 2X

پردازنده گرافیکی RTX 4060 Ti، مخصوصاً مدل 8 گیگابایتی آن، یک گزینه فوق‌العاده برای کسانی است که کارت گرافیک ندارند و می‌خواهند با یک کارت میان‌رده‌ی مدرن، به تجربه بازی‌های ویدیویی بنشینند. با این حال، اگر از آن دسته کاربرانی هستید که هر کدام از کارت‌های RTX 3000 را در اختیار دارید، ارتقا به RTX 4060 یا RTX 4060 Ti آنچنان منطقی به نظر نمی‌رسد.

پیشنهاد ما برای این پردازنده گرافیکی، کارت گرافیک MSI RTX 4060 Ti VENTUS 2X است که یکی از ارزان‌قیمت‌ترین مدل‌ها به شمار می‌آید و از آنجایی که این پردازنده گرافیکی گرمایی زیادی تولید نمی‌کند، سیستم خنک کننده ابتدایی‌تر سری Ventus شرکت ام اس آی (MSI) کار خنک‌سازی را به خوبی برای آن انجام می‌دهد.

کارت گرافیک MSI RTX 4060 Ti VENTUS 2X با دارا بودن هسته‌های RT و Tensor نسل جدید، به شما اجازه می‌دهد با کمک DLSS 3 یا حتی نسخه‌ جدید‌تر آن، یعنی DLSS 3.5، از قابلیت پیشرفته‌ی Frame Generation در بازی‌ها استفاده کنید و نرخ فریم و عملکرد بسیار بهتری را نسبت به DLSS 2 دریافت نمایید.

در همین رابطه بخوانید: علائم خرابی کارت گرافیک و روش‌های رفع آن

کارت گرافیک ASUS Dual RTX 4060 Ti OC

کارت گرافیک ASUS Dual RTX 4060 Ti OC

آخرین و گران‌قیمت‌ترین کارت گرافیکی که تا سقف 30 میلیون‌ تومان به شما پیشنهاد می‌دهیم، Dual RTX 4060 Ti OC Dual از شرکت ایسوس است.

یکی از بزرگترین نقاط ضعف RTX 4060 Ti 8 گیگابایتی برای تجربه بازی‌ها با رزولوشن‌های 1440p یا حتی 4K با کمک DLSS 3 Frame Generation، کمبود حافظه ویدیویی یا VRAM به حساب می‌آمد. حالا با وجود مدل 16 گیگابایتی RTX 4060 Ti این مشکل برطرف شده است.

البته باز هم مانند بخش قبلی این موضوع را گوشزد می‌کنیم که پردازنده گرافیکی RTX 4060 Ti (مدل 8 یا 16 گیگابایتی آن)، یک گزینه فوق‌العاده برای کسانی به حساب می‌آید که کارت گرافیک ندارند و می‌خواهند با یک کارت میان‌رده‌ی مدرن، به تجربه بازی‌های ویدیویی بنشینند. با این حال، اگر از آن دسته کاربرانی هستید که هر کدام از کارت‌های RTX 3000 را در اختیار دارید، ارتقا به RTX 4060 یا RTX 4060 Ti آنچنان منطقی به نظر نمی‌رسد.

ما در این مطلب راهنمای خرید سعی کردیم بهترین کارت گرافیک‌های موجود در بازار در بازه قیمتی 7 تا 30 میلیون‌ تومان را به شما عزیزان معرفی کنیم. بدون شک شما می‌توانید بسته به میزان دقیق یا سقف بودجه خود، کارت گرافیک مناسب را برای تجربه بازی‌های روز با رزولوشن‌ها، تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم‌های متفاوت انتخاب کنید و خرید منطقی و خوبی را داشته باشید.

نظر شما در مورد کارت گرافیک‌هایی که در این مطلب به آن‌ها اشاره کردیم چیست؟‌ به نظر شما کدام کارت گرافیک ارزش خرید بیشتری دارد؟ نظرات خوب خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

پرسش و پاسخ – سوالات متداول

برای انتخاب یک کارت گرافیک میان رده، چه فاکتورهایی را باید در نظر داشت؟

بعد از این که بودجه‌ی مورد نظر خود را مشخص کردید، سعی کنید بهترین و قوی‌ترین GPU ممکن را تهیه کنید. طبیعتا در رینجِ میان رده، نیاز جدی به خنک کننده‌های قوی نیست، همچنین می‌توانید به چیزهایی مثل نورپردازی آرجی‌بی یا قابلیت‌های اورکلاک توجهِ کمتری داشته باشید. سعی کنید مدلی انتخاب کنید که برای اجرای بازی‌های مد نظر شما، با بودجه‌ای که دارید بهترین بازدهی را داشته باشد، و کمی قوی‌تر تا برای آینده هم بتوانید بازی‌ها را با کیفیت قابل قبول اجرا کنید.

 

مطالب مرتبط – بیشتر بخوانید:

کارت گرافیک چیست؟

کارت گرافیک اکسترنال چیست؟

آموزش تغییر کارت گرافیک پیش فرض لپ تاپ

چگونه مطمئن شویم کارت گرافیک ما درست کار می‌کند؟

چگونه فن‌های کارت گرافیک را بی‌وقفه روشن نگه داریم؟

افزایش قدرت خنک کنندگی کارت گرافیک

logo
امتیاز این مطلب: 3
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط