راهنمای خرید بهترین کیبورد وایرلس بازار در سال 1402

راهنمای خرید بهترین کیبورد وایرلس بازار در سال 1402

نوشته‌ی
avatar
3 ماه و 22 روز پیش

فهرست مطالب

لوازم جانبی گیمینگ بی ‌سیم یا وایرلس، می‌تواند خیال بسیاری از گیمرها را راحت کند! از آنجایی که دیگر کابل و مدیریت کابلی با تجهیزات بی‌سیم وجود ندارد، شما می‌توانید با خیالی آسوده یک ستاپ خلوت و فضای بیشتر برای بازی و انجام کار داشته باشید. با این حال، همه ما می‌دانیم که برای داشتن تجهیزات گیمینگ بی‌ سیم، بدون شک باید هزینه بیشتری را نسبت به مدل های با سیم بپردازیم.

امروز در این راهنمای خرید قصد داریم بهترین کیبوردهای گیمینگ بی سیم بازار را به شما معرفی کنیم. با راهنمای خرید بهترین کیبورد وایرلس بازار در سال 1402 همراه باشید. برای این فهرست، تمام کاربران را در نظر گرفته‌ایم و فقط به معرفی مدل‌های گران قیمت بسنده نکرده‌ایم. بیایید با ارزان‌قیمت‌ترین مدل انتخابی شروع کنیم.

Redragon K552 Pro Kumara Wireless

کیبورد Redragon K552 Pro Kumara Wireless

مانند همیشه با آوردن نام کمترین قیمت یا اقتصادی، برند ردراگون خودنمایی می‌کند. کیبورد Redragon K552 Pro Kumara Wireless یکی از ارزان‌ترین کیبوردهای گیمینگ مکانیکال بی سیم بازار است که البته به نسبت قیمتی که دارد، کیفیت و امکانات بسیار خوبی ارائه می‌دهد.

در همین رابطه بخوانید: ‌معرفی بهترین کیبورد های گیمینگ بازار در سال 1402

این کیبورد تن کی لس (TKS) که با رنگ‌های سفید و مشکی در بازار موجود است، سوییچ‌های آبی ردراگون را دارد و با بازخورد خوب و سریع سوییچ‌ها، برای تجربه بازی‌ها و البته تایپ کردن گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود. این کیبورد کابل جداشونده دارد اما به صورت بی سیم (دانگل USB و بلوتوث) نیز قابل استفاده است. باتری کیبورد Redragon K552 Pro Kumara Wireless با نورپردازی RGB حدود 20 ساعت و بدون نورپردازی، حدود 150 ساعت به صورت دائم برای شما کار می‌کند.

Redragon Magic-Wand Mini K635 RGB PRO

کیبورد Redragon Magic-Wand Mini K635 RGB PRO

یک بار دیگر به ردراگون سلام کنید! کیبورد Redragon Magic-Wand Mini K635 RGB PRO نیز یکی در از کیبوردهای گیمینگ وایرلس خوش قیمت است که اندازه‌ی 65 درصدی دارد. یکی از بزرگترین نقاط قوت این کیبورد گیمینگ، سوییچ‌های قرمز Outemu است که می‌تواند تجربه بسیار خوبی هنگام بازی کردن یا نوشتن به شما ارائه دهد.

در همین رابطه بخوانید: معرفی بهترین کیبورد های مکانیکال بازار در سال 1402

کیبورد Redragon Magic-Wand Mini K635 RGB PRO در قسمت بالایی خود، دکمه‌های اختصاصی برای بحث مکرو و مالتی مدیا و کنترل محتوای چند رسانه‌ای دارد که این ویژگی در میان کیبوردهای کوچک‌تر، موردی نادر به حساب می‌آید. از ظاهر جذاب این کیبورد نیز غافل نشویم که با کی‌ کپ (Key Cap)های رنگی، شبیه به یک کیبورد بسیار حرفه‌ای و ماد شده به نظر می‌رسد.

باتری قابل شارژ این کیبورد می‌تواند با یک شارژ کامل، تا 30 ساعت به صورت مدام برای شما کار کند و همچنین این کیبورد ردراگون توانایی اتصال از طریق بلوتوث و وای فای 2.4 گیگاهرتزی را نیز دارد.

Cooler Master SK653

کیبورد Cooler Master SK653

کولر مستر که چند وقتی است وارد دنیای لوازم جانبی کامپیوتر و گیمینگ شده، در زمینه کیبورد بی سیم یا وایرلس نیز حرف‌هایی برای گفتن دارد. کیبورد Cooler Master SK653 یک کیبورد مکانیکال با اندازه کامل است که سوییچ‌های آن TTC‌ آبی رنگ کار شده است. این سوییچ‌ها سریع‌اند و بازخورد قابل توجهی هنگام فشردنشان به شما می‌دهند.

علاوه بر این، سوییچ‌های TTC آبی صدای نسبتاً زیادی نیز دارند و به غیر از بحث گیمینگ، برای نویسندگان و تایپیست‌ها نیز یک گزینه فوق‌العاده به حساب می‌آید.

 

کیبورد Cooler Master SK653 جنس بدنه بسیار محکم و مقاوم و البته نورپردازی RGB بسیار زیبایی دارد که می‌توان با برنامه +MasterPlus آن را به صورت کامل شخصی سازی کرد.

Logitech G613 Wireless

کیبورد Logitech G613 Wireless

کیبورد G613 Wireless لاجیتک با این که ظاهر ساده و بی‌آلایشی دارد، اما یکی از قابل اطمینان‌ترین کیبوردهای وایرلس یا بی‌ سیمی است که می‌توانید در بازار تهیه کنید.

این کیبورد مکانیکال وایرلس گیمینگ با انداره کامل و جنس بدنه و کی کپ‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند تا مدت‌ها خیال شما را راحت کند. کیبورد Logitech G613 Wireless مکانیکال است و سوییچ‌های Romer-G سفید دارد. سوییچ‌های Romer-G به صورت کلی دقت و سرعت بسیار زیادی دارند و همیشه برای گیمرهای رقابتی و FPS بازها پیشنهاد می‌شوند.

در همین رابطه بخوانید: راهنمای خرید بهترین کیبورد های اقتصادی تا سقف 2 میلیون تومان

یکی از مواردی که شاید سن بیشتر کیبورد Logitech G613 Wireless را نسبت به دیگر کیبوردهای وایرلس موجود در این فهرست نشان دهد، عدم وجود باتری قابل شارژ در آن است! این کیبورد از باتری‌های قلمی پشتیبانی می‌کند و با این که می‌توان این باتری‌ها را با شارژرهای مخصوص باتری‌های قلمی شارژ کرد، اما تنها اتصال آن به سیستم از طریق کابل، به شارژ آن‌ها منتج نمی‌شود. با این حال، این کیبورد دارای اکستندر دانگل، استراحتگاه مچ دست و استند تلفن همراه است.

Razer Deathstalker V2 Pro

کیبورد Razer Deathstalker V2 Pro

کیبورد گیمینگ وایرلس Razer Deathstalker V2 Pro، بهترین کیبورد گیمینگ بی سیمی است که هم‌اکنون می‌توانید خریداری نمایید! این کیبورد که البته گران قیمت نیز به حساب می‌آید، سوییچ‌های اپتیکال و اندازه کامل یا Full دارد. علاوه بر این، سوییچ‌های آن قرمز رنگ و متعلق به خودِ ریزر است.

 

کیبورد Razer Deathstalker V2 Pro با نورپردازی RGB زیبایی که دارد، دارای باتری قابل شارژ است و باتری آن با یک شارژ کامل تا 40 ساعت مدام برای شما کار می‌کند. همچنین نگران تاخیر کیبوردهای بی سیم نباشید، چرا که این کیبورد ریزر مجهز به دانگل 2.4 گیگاهرتزی Razer HyperSpeed است.

در همین رابطه بخوانید: آموزش شخصی سازی کیبورد کامپیوتر در ویندوز

نظر شما در مورد کیبوردهایی که در این مطلب راهنمای خرید معرفی کردیم چیست؟ دوست دارید کدام کیبوردها به این فهرست اضافه شوند؟ نظرات خوب خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

پرسش و پاسخ – سوالات متداول

مزایای و معایب کیبورد وایرلس چیست؟

کیبورد وایرلس شما را از شَر کابل‌های مزاحم خلاص خواهید کرد، میز شما خلوت‌تر می‌شود و ظاهر مرتب‌تری خواهد داشت. همچنین به راحتی می‌توانید کیبورد را با خود جابجا کنید. از طرفی کیبورد وایرلس نسبت به کیبورد سیمی لگ و تاخیر بیشتری خواهد داشت.

 

آیا کیبورد وایرلس برای گیم می‌تواند مناسب باشد؟

اکثر کیبوردهای گیمینگ در بازار سیمی هستند، و برای این امر علتی وجود دارد. به ندرت می‌توانید یک کیبورد گیمینگ حرفه‌ای وایرلس پیدا کنید، چرا که در نهایت هیچ چیز به اندازه‌ی یک کابل مستقیم نمی‌تواند دستورات کیبورد را با سرعتِ بالا و بدون لگ به سیستم مخابره کند. اما اگر به دنبال بازی‌های مولتی پلیر بسیار حرفه‌ای و سنگین نیستید، می‌توانید برای گیم یک کیبورد وایرلس تهیه کنید.

 

مطالب مرتبط – در همین رابطه بخوانید:

معرفی انواع سوئیچ‌های گیمینگ

نکات مهم در هنگام خرید کیبورد گیمینگ

- آشنایی با سوئیچ‌های مکانیکال در کیبوردهای گیمینگ

آیا خرید کیبورد مکانیکی، واقعا لازم است؟

نکاتی که قبل از خرید کیبورد باید به آن‌ها دقت کنید

تفاوت کیبورد مکانیکال با معمولی در چیست؟

logo
امتیاز این مطلب: 3
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط