بهترین برند پاور کامپیوتر (1402)

بهترین برند پاور کامپیوتر (1402)

نوشته‌ی
avatar
9 ماه و 6 روز پیش

فهرست مطالب

می‌توان گفت در عرصه‌ی کامپیوتر‌های گیمینگ، همیشه پاور نادیده گرفته می‌شود و در حقش اجحاف شده. شاید در ذهن اکثر کاربران این باشد که منبع تغذیه‌ی شما مثل جدید‌ترین پردازنده‌های رایزن سریع نیست، یا مثل جدید‌ترین کارت گرافیک‌های انویدیا بازی‌ها را پردازش نمی‌کنند، و فقط برق این قطعات را تأمین می‌کند. برای همین یک پاور خوب هیچ‌ وقت آنگونه که باید دیده نمی‌شود.

اما باید توجه کنید که یک پاور بد می‌تواند به راحتی مادربورد یا سایر قطعات شما را بسوزاند. خیلی از گیمرها وسوسه می‌شوند که هنگام خرید پاور در هزینه‌ها صرفه جویی کنند، ولی در عمل می‌توان گفت که یک پاور قابل اطمینان و بهینه یکی از مهم‌ترین قطعات سیستم است.

 

انتخاب بهترین برند پاور کامپیوتر

در این مقاله به بررسی بهترین برند پاور کامپیوتر در سال 1402 می‌پردازیم و سعی می‌کنیم از هر کدام از برندهای برتر، 3 گزینه‌ی رده بالا، میان‌رده و اقتصادی معرفی کنیم تا هنگام خرید، بتوانید بهترین پاور ممکن برای نیاز خودتان را انتخاب کنید. قبل از شروع، لازم به تذکر است که هنگام خرید پاور، توجه به وات مصرفی، راندمان آن (گواهینامه 80Plus)، اندازه، کیفیت و گارانتی هم ضروریست، و صرفا به اسم و برند نباید توجه نکنیم. با این وجود، 5 شرکت برتر در این زمینه را زیر ذره بین قرار می‌دهیم تا بتوانید انتخاب خوبی داشته باشید.

در همین رابطه بخوانید:‌ حل مشکل روشن نشدن پاور کامپیوتر

آشنایی با بهترین برندهای منبع تغذیه کامپیوتر

برای آشنایی با بهترین برند منبع تغذیه کامپیوتر، در ادامه لیستی از 5 برند برتر این حوزه آوردیم به همراه 3 سری اصلی هر برند برای نیاز‌های هر نوع کاربر. از این راهنما می‌توان در تصمیم‌گیری برای انتخاب بهترین پاور استفاده کنید.

پاور Seasonic

Seasonic

اگر با پاورهای کامپیوتر آشنا باشید، قطعا می دانید برند سی‌سانیک از جمله بهترین برند پاور کامپیوتر در بازار است. این برند تایوانی، در اوایل دهه‌ی 80 میلادی شروع به تولید منبع تغذیه کرد؛ یعنی دارای 4 دهه سابقه و اعتبار است. همچنین برای برخی از غول‌های بازار، مثل کورسیر و EVGA که خودشان به کیفیت بالایشان معروف هستند، نیز پاور تولید می‌کند. برای همین است که گزینه‌ی اول لیست است.

از طرف دیگر، خود شرکت هم با اطمینانی که به محصولات خود دارد، برای برخی مدل‌هایش تا 12 سال گارانتی دارد، و سایر پاورهایش 5 الی 10 سال گارانتی دارند. این ضمانت‌های بلند مدت، خود نویدبخش کیفیت ساخت بالای پاورهای سی‌سانیک هستند.

در رده‌های بالا، می‌توان به سری PRIME این شرکت اشاره کرد، سری Focus آن میان رده حساب شده، و افرادی که دنبال گزینه‌ی اقتصادی هستند می‌توانند به سری S12 آن رجوع کنند.

در همین رابطه بخوانید: گواهی های پاور کامپیوتر چه هستند و چه تفاوتی با هم دارند؟

پاور EVGA

EVGA

این برند آمریکایی در عرصه‌ی گیمینگ بسیار جا افتاده و شناخته شده است. شرکت EVGA در سال 1999 میلادی، در حوزه‌ی مادربورد و کارت گرافیک شروع به کار کرد و بعدها وارد صنعت پاور و قطعات دیگر شد. آنها با داشتن کیفیت مناسب همزمان با قیمت‌های رقابتی، جایگاه دوم لیست بهترین برند پاور کامپیوتر را کسب کرده‌اند.

گارانتی آنها مثل اکثر برندهای معتبر، عموما 3 الی 5 سال بوده و برخی محصولات آنها تا 10 سال نیز گارانتی می‌شوند.

سری‌های T آنها از پاورهای رده بالا بوده، به دنبال آن سری‌های P و G رده‌ی میانی را پوشش داده و سری‌های B و W از گزینه‌های اقتصادی این برند هستند.

در همین رابطه بخوانید: تفاوت پاورهای غیر ماژولار، نیمه ماژولار و تمام ماژولار

پاور Corsair

Corsair

در ادامه‌ی مرور بهترین برند پاور کامپیوتر، به کُرسیر می‌پردازیم. این برند پیشکسوت آمریکایی، که سازنده‌ی انواع قطعات کامپیوتریست، از ساخت حافظه‌ی کَش پردازنده‌ها شروع کرده و سپس به سمت رم و بعد از آن سایر قطعات کامپیوتری رفت. بعد از شراکت با سی‌سانیک، پاورهای آنها به برخی از بهترین پاورهای بازار تبدیل شده، و مقام سوم لیست را گرفته‌اند.

آنها قطعات بسیار قابل اتکا و خوبی تولید می‌کنند، و پاورهای آنها عموما همان استاندارد 3 الی 5 سال گارانتی را داشته، که برخی از محصولاتشان تا 10 سال نیز ضمانت می‌شوند.

پاورهای آنها سایزها و انواع زیادی داشته و همه طیفی را پوشش داده؛ سری AX آنها رده بالا حساب شده، سری RM جزو بهترین پاورهای میان رده بوده و محصولات سری CX یکی از بهترین گزینه‌های اقتصادی هستند.

پاور Thermaltake

Thermaltake

برند تایوانی دیگری که این بازار را فتح کرده، شرکت Thermaltake بوده که برای قطعات خنک‌کننده و پاورهایشان معروف هستند. این شرکت که سال 1999 میلادی آغاز به کار کرده، تمرکز اصلی‌اش کیس، خنک کننده و منبع تغذیه بوده اما چند سالی هست که به بازار سایر قطعات کامپیوتری هم وارد شده‌اند.

با اینکه نورهای RGB فقط مختص این برند نیست، ولی اکثر محصولات Thermaltake مجهز به نورپردازی های جذاب و با کیفیت هستند. اگر این بحث برای شما اولویت دارد، شک نکنید که احتمالا بهترین انتخاب پاور برای شما همین برند است؛ آنها پاورهایی با کیفیت و دوام داشته که از لحاظ ظاهری هم شما را تأمین می‌کنند.

اکثر پاورهای آنها 5 سال ضمانت داشته، که برای برخی از مدل ها تا 10 سال نیز می‌رسد. سری PF1 رده بالای آنها بوده، بعد از آن سری GF1 میان رده محسوب می‌شود و مدل‌های GX نیز اقتصادی بوده.

پاور Cooler Master

Cooler Master

پنجمین انتخاب ما برای بهترین برند پاور امسال هم می‌شود برند محبوب کولرمستر؛ برند تایوانی که همان طور از اسمش پیداست، پایه‌ی اصلی صنعت خنک‌کننده های کامپیوتر هاست. این شرکت ارائه دهنده‌ی کیفیت بالا با قیمت‌های پایین‌تر است. مانند سایر اسامی این لیست، کولرمستر طیف وسیعی از محصولات کامپیوتری داشته، از پاور و کولر، تا موس و کیبورد.

با اینکه این برند پاورهای خوبی دارد، ولی گارانتی آنها شاید نسبت به بقیه کمتر بوده؛ اکثر مدل‌ها 2 الی 3 سال گارانتی داشته و برخی مدل‌ها تا 5 سال؛ پس اگر دید بلند مدت دارید شاید بهترین گزینه نباشد. با این وجود، سری V و XG آنها از پاورهای خوب رده بالا بوده، و سری MWE میان رده‌های خوبی داشته، و مدل‌های G اقتصادی و با کیفیت بوده.

 

سخن نهایی

در این مقاله به آشنایی با بهترین برندهای منبع تغذیه کامپیوتر پرداختیم، و 5 گزینه‌ی برتر این حوزه را معرفی و بررسی کردیم. با وجود اینکه هر برند و مدلی مزایا و معایب خودش را دارد، ولی می‌توان گفت هر کدام از این برندها نیاز های شما را براورده می‌کنند.

 

پرسش و پاسخ – سوالات متداول

اثربخشیِ 80 درصدی در پاور به چه معناست؟

عبارت 80 Plus به این معناست که پاور مورد نظر زیر بار 20 درصد، 50 و 100 درصد می‌تواند 80 درصد بازدهی داشته باشد. مثلا پاور شما 500 وات اگر گواهی 80 Plus داشته باشد باید بتواند تا 625 وات توان برق فراهم کند.

 

 

استانداردهای رایج گواهی 80 Plus کدام‌ها هستند؟

به ترتیب برنز، سیلور، گلد، پلاتینیوم، تیتانیوم. یک پاور استاندارد تیتانیوم می‌تواند بین 90 تا 94 درصد بازدهی مفید داشته باشد که فوق‌العاده است.

 

مطالب مرتبط – بیشتر بخوانید:

- راهنمای کامل اسمبل یک کامپیوتر گیمینگ - نصب پاور، اتصالات برق پاور

میزان مصرف پاور در سیستم‌های گیمینگ

اهمیت پاور در سیستم های گیمینگ

 

logo
امتیاز این مطلب: 5
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط