بررسی جامع نقد بازی guardians of the galaxy

بررسی جامع نقد بازی guardians of the galaxy

نوشته‌ی
avatar
2 سال و 6 ماه و 14 روز پیش

فهرست مطالب

زمان زیادی از عرضه‌ بازی ناموفقMarvel’s Avengers  توسط شرکت اسکوئر انیکس نمی‌گذرد؛ عنوانی که بعد از موفقیت چشم گیر فیلم Avengers EndGame  و با استفاده از نام این فرانچایز آمده بود که جیب بازیکنان را در یک فضای سرویس محور، فروشگاهی پر از پرداخت‌های درون برنامه‌ای و گیم پلی گرایندی خالی کند.  طعم تلخ این تجربه بدون شک در دهان خیلی از بازیکنان مانده و شاید همین تلخی و اعتماد از دست رفته به استودیو‌های زیرمجموعه اسکوئر انیکس باعث شود با شک و تردید به سراغ Guardians of the Galaxy  بروید. در ادامه مطلب نقد بازی guardians of the galaxy ، با ما همراه باشید تا ببینیم آیا این بازی توانسته کاری را انجام دهد که حتی خود انتقام‌جویان هم در آن باز ماندند یا خیر!

نقد بازی guardians of the galaxy

شروع تخصصی نقد بازی guardians of the galaxy

باید اعتراف کنم که تا قبل از تجربه‌ی Guardians of the Galaxy انتظار یک شکست بزرگ دیگر را داشتم تا بالاخره پرونده‌ی بازی‌های ابرقهرمانی و همکاری مارول با اسکوئر انیکس بسته شود و اگر بخش غربی این شرکت از شکست تجاری‌اش جان سالم به در برد، به سراغ فرانچایز‌های قدیمی‌اش برگردد و شاید بالاخره ادامه‌ی Deus Ex را تحویل طرفداران دهد. البته که عرضه‌ ادامه‌ عنوانی که نسخه قبلی‌اش با شکست مالی روبرو شده بود، در فرضیه‌ی احتمالی ناموفق بودن Guardians of the Galaxy  ناممکن به نظر می‌رسد. ولی بگذریم...

عنوانGuardians of the Galaxy  یک اکثر اکشن ماجراجویی به همراه تعدادی عناصر نقش آفرینی می‌باشد و شما را در نقش Peter Quill یا همان Star-Lord  قرار می‌دهد. خوشبختانه بازی علی رغم داشتن پتانسیل کوآپ و یا چندنفره بودن، کاملا تک نفرست و ظاهرا Eidos Montreal از عاقبت استودیو کریستال داینامیکس درس‌هایی گرفته است. که در ادامه نقد بازی guardians of the galaxy به جزئیات آن می‌پردازیم.

داستان بازی شروع کندی در نیمه‌ی اول دارد ولی به مرور روی غلتک می‌افتد و کیفیت خوب و درگیر کننده‌ای را ارائه می‌دهد. بدون شک، گل سرسبد این داستان، شخصیت‌های غنی و دیالوگ نویسی ماهرانه نویسندگان است. از همان ابتدا متوجه می‌شوید که ایدوس مونترال در نشان دادن روابط بین شخصیت‌ها و رشد شخصیتی چقدر خوب عمل می‌کند.

به لطف عناصر نقش آفرینی که پیش‌تر به آن اشاره کردم، در نقاطی از بازی، بازیکنان باید بین دو یا سه گزینه یکی را انتخاب کنند. البته اکثر این تصمیمات تاثیر عمیقی بر روند داستانی بازی ندارند و بیش‌تر به تغییر در دیالوگ‌ها یا پرسیدن سوال‌های مختلف خلاصه می‌شوند.

نقد بازی guardians of the galaxy از نظر دیالوگ و ...

بگذارید برگردیم به موضوع دیالوگ نویسی و گفت و گو میان شخصیت‌ها در بررسی نقد بازی guardians of the galaxy ؛ اعضای تیمGuardians  تمام مدت درحال تعامل با شما یا با همدیگر هستند. وقتی که در سفینه‌ی خود بی حرکت ایستاده‌اید، به شکل واقع‌گرایانه‌ای هرکس دنبال کار خودش است و با بقیه اعضا وارد مکالمه‌ای می‌شود.

گفت‌وگو‌ها در طول بازی اکثر مواقع تم سبک و خنده‌دار Guardians of the Galaxy  را به تصویر می‌کشد که قطعا یکی از نقاط قوتش است. لازم به ذکر است صداگذاری شخصیت‌ها، به خصوص شخصیت Rocket، به خوبی انجام شده و وی را تبدیل به یکی از جذاب‌ترین شخصیت‌های بازی می‌کند.

دیالوگ‌های اسکریپت شده‌ای که در تمام طول بازی در جریان هستند یک حس واقع‌گرایانه به تیم Guardians of the Galaxy و حضورشان در بازی می‌دهد؛ به گونه‌ای که انگار این شخصیت‌ها دقیقا از لحظه به لحظه کاری که انجام می‌دهید آگاهی دارند.

نقد بازی guardians of the galaxy در جزئیات

در Guardians of the Galaxy شاهد ست پیس، لحظات QTE، پلتفرمینگ، پازل‌های سبک که با استفاده از قابلیت‌های مختلف اعضای تیمتان حل می‌شوند و یک نوع مینی گیم مبارزات با سفینه فضایی هستیم. مبارزات بازی اینگونه است که هر کدام از اعضای تیم چند قابلیت مختلف دارد که شما به عنوان استار لرد، تنها شخصیت قابل کنترل بازی، می‌توانید به اعضای تیم خود فرمان دهید که بنا به نیاز در آن لحظه از چه قدرت و قابلیتی استفاده کنند.

بقیه اعضای تیم مهم هستند

در نقد بازی guardians of the galaxy متوجه می‌شوید که بقیه اعضا هم اهمیت دارند. استار لرد به هیچ عنوان قوی‌ترین شخصیت بازی نیست و به نظر می‌‌رسد سازندگان از عمد چنین سیستمی را تعبیه کردند تا شما را به بکارگیری بقیه اعضای تیم تشویق کنند.

هرکدام از اعضای تیم قابلیت منحصر به فردی دارد که بازیبازان با توجه به نیاز و تعداد دشمنانی که در آن لحظه حضور دارند، باید از آن‌ها بهره ببرند. مبارزات بازی به خودی خود خاص هستند اما لزوما بهترین تجربه را ارائه نمی‌دهند. کیفیت انیمیشن‌ها و بازخورد دشمنان در موقع انجام حملات تن به تن ضعیف است.

باس فایت‌های ضعیف و ساده یکی دیگر از مشکلاتی هستند که در طول بازی به چشم می‌آیند. بحث بنده درجه سختی نیست، بلکه الگوی مبارزه‌ی یکنواختی است که نهایتا از شما توقع دارد یک یا دو ضربه را جاخالی بدهید و بعد از وارد کردن مقداری آسیب، در یک صحنه QTE  آسیب هنگفتی را وارد کنید. برای درک بهتر می‌توان گفت باس فایت‌های بازی فرق زیادی با دشمنان عادی جز در مقدار نوار سلامتشان ندارند.

guardians of the galaxy

عنوان Guardians of the Galaxy بر روی کنسول‌های Xbox Series X | S و PlayStation 5 دارای دو حالت Quality Mode  وPerformance Mode  می‌باشد. برخلاف چیزی که تصور می‌شد، حالت پرفورمنس مود به جای 1440p، روی  1080p و 60 فریم بر ثانیه اجرا می‌شود که مقداری ناامید کننده است. حالت کیفیت بیشتر نیز با رزولوشن 4K و 30 فریم بر ثانیه اجرا می‌شود و به گفته سازندگان Ray Tracing  هم به زودی به نسخه کنسولی اضافه می‌شود. با اینکه انتظار رزولوشن بیشتری را درحالت پرفورمنس مود داشتم ولی با این وجود، وضوح و گرافیک کلی بازی با استفاده از موتور  DawnEngine، که پیش‌تر در ساخت DeusEx Mankind Divided استفاده شده بود، چشم نواز است.  طراحی جزئیات محیط، تکنیک‌های نورپردازی و انعکاس نور از منابع نوری مختلف یکی دیگر از نقاط قوت تکنیکی بازی است که ترکیب آن با 60 فریم بر ثانیه تجربه‌ای سیال را تحویل بازیکنان می‌دهد.

نقد بازی guardians of the galaxy در ps۵

نقد بازی guardians of the galaxy در بحث باگ

به یکی از مهم‌ترین بخش های نقد بازی guardians of the galaxy رسیدیم؛ در زمان عرضهGuardians of the Galaxy  میزبان باگ‌های ریز و درشتی است؛ از گلیچ‌های تصویر و انیمیشن‌ها گرفته تا آسیب ندیدن باس فایت‌ها زمانی که می‌خواهند وارد فاز بعدی شوند و در بدترین حالت، بازی اجازه‌ی ورود به نقطه‌ای خاص یا کمک گرفتن از اعضای تیم برای حل کردن پازل‌ها را نمی‌دهد. انتظار می‌رود سازندگان برای حل این مشکلات آپدیت‌هایی را طی هفته‌های آینده منتشر کنند.

نقد بازی guardians of the galaxy

بازیGuardians of the Galaxy  علی رغم مشکلات فنی و مبارزاتش، یکی از بهترین بازی‌های ابرقهرمانی‌ مارول است که تا به امروز روانه بازار شده و درکنار گرافیک، نورپردازی و موسیقی‌های کلاسیکش یک تجربه خیلی خوب را ارائه می‌دهد.

نقد بازی guardians of the galaxy

جمع بندی نقد بازی guardians of the galaxy

نمره: 10/8

نقاط قوت:

+ داستان و شخصیت‌های غنی

+ روابط میان شخصیت‌ها و دیالوگ‌هایی که با تم بازی سازگاری دارند

+ گرافیک و نورپردازی قوی در 60 فریم بر ثانیه

+ موسیقی‌های لایسنس شده و اورجینال بازی

نقاط ضعف:

  • رزولوشن بازی روی کنسول‌های نسل نهمی
  • باگ‌هایی که جلوی پیشرفت در بازی را می‌گیرند
  • باس فایت‌های ضعیف
  • بعضی از انیمیشن‌ها در مبارزات فیزیکی ضعیف هستند

بیشتر بخوانید:

logo
امتیاز این مطلب: 3
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط