معرفی و بررسی سرویس‌های آنلاین بازی

معرفی و بررسی سرویس‌های آنلاین بازی

نوشته‌ی
avatar
3 سال و 10 ماه و 17 روز پیش

فهرست مطالب

استیم – این سرویس دوست داشتنی و بزرگ – برای خیلی‌ها آشناست. اما سرویس‌های دیگری مشابه استیم نیز هستند که سعی دارند تجربه‌ی متفاوتی برای جامعه‌ی گیمرها فراهم کنند. در این مقاله قصد داریم تا در ادامه‌ی مقاله‌ی بهترین نرم افزارهای استریم بازی، به معرفی و بررسی تعدادی از سرویس‌های آنلاین بازی بپردازیم. با اگزوگیم همراه باشید.

 

مقدمه

امروزه در بیشتر نقاط دنیا دیگر خبری از فروشگاه‌های سنتی بازی و نرم افزار و دیسک‌های خاطره انگیزشان نیست و تعداد زیادی از گیمرهای جدید هیچگاه قادر به تجربه آن حس نوستالژیک نخواهد بود. قفسه‌هایی که زمانی مملو از دیسک‌های بازی بودند در حال حاضر جای خود را به ویترین فروش گیف کارت سرویس‌های ارائه بازی داده‌اند. در حال حاضر حدود 92 درصد از بازار خرید و فروش بازی‌ها در اختیار این شرکت‌های آنلاین است و تنها 8 درصد این بازار به صورت سنتی وجود دارد. البته این آمار مختص کشورهای توسعه یافته است و بسته به کشور هدف این آمار تا حدودی متفاوت است.

Steam

بدون شک استیم یکی از شناخته شده‌ترین سرویس‌هاست. استارت اولیه این سرویس در سال 2002 بود و بعد از مدت حدود یک سال و در ابتدای سال 2003 به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

 

نکات کلیدی

  • دارا بود بانک عظیمی از عناوین مختلف بازی
  • وجود بازی‌های انحصاری مانند  Dota 2و سری  the Left 4 Dead و به خصوص سری کانتر که جز عناوین بسیار شناخته شده و پرطرف هستند
  • حمایت استیم از تعداد زیادی از بازی سازان مستقل که در عرصه گیمینگ شناخته شده نبوده‌اند، بازی سازانی که برخی از آن‌ها تبدیل به موفق‌ترین فعالین این صنعت شده‌اند.
  • دارا بودن اپلیکیشنی قدرتمند و کامل که در عین سادگی امکانات فراوانی در خود جای داده است.

البته این سرویس تماما بدون نقص نبوده و ایراداتی نظیر نبود قابلیت فیلم‌برداری از بازی و پشتیبانی نامناسب جز ایرادات استیم هستند.

Origin

یکی دیگر از سرویس‌های ارائه آنلاین بازی که در کشور ما هم شناخته شده سرویس اُریجین است که با پشتیبانی الکترونیک آرتز (EA) در سال 2011 برای به چالش کشیدن استیم وارد این صنعت شد.

 

نکات کلیدی

  • دسترسی سریع به عناوین جدید به لطف الکترونیک آرتز
  • وجود تعدادی از عناوین جدید و اختصاصی این شرکت که تنها در اریجین در دسترس هستند.
  • توانایی اضافه کردن و ریجستر عناوین غیر دیجیتالی الکترونیک آرتز که در سال‌های قبل از 2009 منتشر شده‌اند به اکانت اریجین.
  • سرویس‌های پرداخت آسان باز هم به لطف شرکت

البته اریجین همواره ضعف‌هایی در سرویس دانلود خود داشته است. کم بودن سرعت دانلود و وجود باگ‌هایی در این سیستم معمولا مشکلاتی برای گیمرها ایجاد کرده است.

GamersGate

سومین برند ارائه دهده سرویس‌های بازی که در این مقاله به معرفی آن خواهیم پرداخت گیمرز گیت است. سرویسی کمتر شناخته شده و سرشار از بازی‌های خاص. این سیستم در سال 2006 به بازار معرفی شد.

 

نکات کلیدی

سرویس گیمرگیت دارای کالکشنی از 5000 بازی مختلف است که برخی از آن‌ها بازی‌هایی کلاسیک و قدیمی بوده که در مجموعه سایر رقبا وجود ندارند.

  • شاید یکی از بهترین سرویس‌های ارائه خدمات به مشتری مربوط به این برند باشد. سرعت پاسخگویی بالا یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این برند است.
  • بسیاری از بازی‌های که در سایر سرویس‌ها برای نصب و دانلود نیاز به اشتراک دارند، در گیمرگیت به سادگی در دسترس هستند.
  • آفرهای ویژه و تخفیف‌ها تقریبا همیشه و به صورت گسترده در این سرویس در دسترس هستند.

اما یکی از نکات منفی این سرویس منوی کاربری قدیمی آن است، به طوری که با ورود به سایت این برند حس استفاده از سایت‌های زمان بازی‌های آرکید شما دست می‌دهد.

GOG.COM

سرویس بازی لهستانی جی‌او‌جی (Good Old Games) یکی دیگر از ارائه دهندگان آنلاین بازی است که در سال 2008 با تمرکز اصلی بر روی بازی‌های کلاسیک شروع به کار کرد.

 

نکات کلیدی

  • دارا بودن یکی از کامل‌ترین کالکشن‌های بازی‌های کلاسیک
  • پشتیبانی حرفه ای از موتورهای بازی ساز قدیمی همواره به طور مناسب صورت میگرفت است.
  • قیمت های مناسب و به صرفه برای اکثر بازی ها ، نقطه قوت این سرویس است.
  • یکی دیگر از ویژگی های این سرویس ، برگشت دادن پول به حساب شما در صورت وجود مشکلات فنی در بازی میباشد.
  • GOG همچنین در برگیرنده تصاویر زمینه از بازی‌های مختلف و راهنمای بازی است که شما می‌توانید در کنار دانلود بازی از آن‌ها هم بهرمند شوید

البته در کنار مشتری مداری و ارائه سرویس‌ها با قیمت رقابتی مشکلاتی نیز وجود دارد، مشکلاتی از قبیل محدودیت در بازی‌های چند نفره یا عرضه ناقص عناوین جدید.

خب در ادامه مقاله قصد داریم به بررسی سرویس اپیک گیمز بپردازیم، سرویسی تازه تاسیس از سازندگان بازی فورت نایت، و موتور بازی سازی آنریل (Unreal Engine) بی‌شک کارنامه شرکت اپیک گیمز بسیار درخشان است و داشتن بوجه ی سالانه بسیار زیاد به لطف سود سرشار بازی فورت نایت و موتور آنریل باعث شده تا این شرکت به راحتی قادر به عرضه عنواینی نظیر GTA V  آن هم به صورت رایگان به مدت یک هفته باشد.

ادامه دادن این رونده عرضه رایگان هر بازی به مدت یک هفته باعث ایجاد رقابت زیاد در این عرصه خواهد شد و بی‌شک گیمرها برنده این رقابت هستند. اپیک گیمز طی طرحی در نظر دارد تا با اختصاص 88 درصد از درآمد بازی به توسعه دهندگان از آن‌ها حمایت بیشتری کند. آن‌ها همچنین اعلام کردند اختصاص 12 درصد باقی آن به پیشرفت موتور آنریال اختصاص یافته که این مورد هم به خودی خود باعث کمک به صنعت بازی سازی خواهد شد.

شما از کدام یک از این سرویس‌ها بیشتر استفاده می‌کنید؟ تجربه‌ی خود را با ما در بخش کامنت در میان بگذارید. در ادامه طی مقالات بیشتری در اگزومگ به بررسی و موشکافی هر یک از این سرویس‌ها و همچنین سرویس‌های مشابه می‌خواهیم پرداخت.

 

فروشگاه اگزو گیم عرضه کننده تمامی تجهیزات و کالاهای گیمینگ است و همچنین در کنار آن، خدماتی نظیر مشاوره رایگان فنی نیز به گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد. برای دریافت مشاوره و یا هرگونه سوالی می‌توانید با شماره ۸۸۹۴۶۵۶۱ تماس گرفته و یا به بخش دایرکت اینستاگرامِ اگزوگیم مراجعه کنید.

 

مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط