معرفی بهترین موس وایرلس بازار 1402

معرفی بهترین موس وایرلس بازار 1402

نوشته‌ی
avatar
5 ماه و 7 روز پیش

فهرست مطالب

صنعت موس با بی‌سیم شدن گام بزرگی برداشت. امروزه بسیاری از شرکت‌های مطرح مدل‌های بسیار خوب وایرلسی عرضه کرده‌اند که با نسخه سیمی آنها مو نمی‌زند و حتی گاها شده که بهتر باشند. با این حساب، همه‌ی موس‌های وایرلس خوب نیستند و مدل‌های ضعیف هم کم نیستند.

با توجه به عواملی مثل تأخیر، دقت، وزن، کیفیت، برند، قیمت و ... انتخاب موس مناسب شاید سخت باشد. از طرف دیگر وجود مدل‌های زیاد از انواع برند‌ها کار را سخت‌تر هم می‌کند. برای همین می‌خواهیم در این مقاله به بررسی بهترین مدل‌ها و مشخصات و نقاط مثبت و منفی آنها بپردازیم تا در انتخاب کمکتان کنیم. با معرفی بهترین موس وایرلس بازار 1402 همراه باشید.

 

بهترین موس‌های وایرلس بازار

بالاتر هم گفته شد که عوامل مختلف و متعددی در انتخاب موس وجود دارد، مخصوصا موس‌های وایرلس. با شرح تمام نکات مهم خرید و نیز دادن امتیاز برای مصارف مختلف، می‌خواهیم 4 مدل بهتر امسال را معرفی کنیم:

 

بررسی بهترین مدل ها + مشخصات و نقاط مثبت و منفی

در ادامه معرفی بهترین موس وایرلس بازار 1402 مدل‌های منتخب را برخواهیم شمرد و امتیاز هر یک را در بخش‌های مختلف مقایسه کرده و با مشخصات کلی آن‌ها آشنا می‌شویم.

در همین رابطه بخوانید: راهنمای خرید ماوس وایرلس

Razer Viper V2 Pro

بهترین موس بی‌سیم همه جانبه

Razer Viper V2 Pro

امتیاز:

استفاده‌ی حرفه‌ای: 7.2/10

بازی‌های شوتر: 9.3/10

سایر بازی‌ها: 8.1/10

عملکرد کلّی: 9.6/10

 

وزن: 58.5 گرم

نورپردازی: ندارد

باتری: 80 ساعت

 

این مدل خاص از شرکت محبوب ریزر، تاجدار بهترین موس وایرلس امسال است. شکل و ساختار جمع و جور و کم ارتفاع سری‌های وایپر ریزر در این مدل دیده می‌شود و برای دست‌هایی با اندازه‌های مختلف راحتی لازم را دارد. یکی از پیشرفت‌های اصلی این نسخه نسبت به اجداد خود، کاهش چشمگیر وزن آن است، بدون اینکه از استحکام و کیفیت آن کم شود.

تأخیر کلیک آن فوق‌العاده کم است و با توجه به سنسور جدید ریزر (Focus Pro 30K) که پیشرفته‌ترین سنسور موجود است، دقت بی‌نظیری دارد. البته ریزر در این مدل از لاستیک‌های کناری آن و نیز نورپردازی صرف نظر کرده و فقط 2 دکمه‌ی اضافی در سمت چپ موس قرار داده.

Logitech G502 LIGHTSPEED

بهترین موس بی‌سیم رده بالا

Logitech G502 LIGHTSPEED

 

امتیاز:

استفاده‌ی حرفه‌ای: 8.1/10

بازی‌های شوتر: 8.1/10

سایر بازی‌ها: 8.6/10

عملکرد کلّی: 9.2/10

 

وزن: 115.1 گرم

نورپردازی: خیلی جزئی

باتری: 60 ساعت

 

شاید نمی‌خواهید یا نمی‌توانید بهترین موس ممکن را داشته باشید، در این صورت می‌رویم سراغ مقام دوم با این مدل بسیار پرطرفدار از لاجیتک. اگر سبک‌های مختلفی بازی می‌کنید و مصارف دیگری جز بازی دارید، این موس مخصوص شماست. طراحی آن بسیار راحت و کاربردیست، 12 دکمه قابل برنامه‌ریزی دارد، اسکرول آن قابلیت چرخش بینهایت دارد و حتی می‌توان آن را چپ و راست برد.

در عملکرد هم تأخیر ناچیزی دارد و حسگر آن دقت بسیار بالایی دارد. البته وزن آن نسبت به رقبا نسبتا بالا حساب می‌شود. همچنین این مدل برادرهای دیگری مثل G502 X PLUS وG502 X LIGHTSPEED هم دارد که اوّلی نورپردازی و دومی وزن کمتری دارد.

در همین رابطه بخوانید: معرفی بهترین ماوس پد گیمینگ بازار 1402

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed

بهترین موس بی‌سیم میان رده

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed

 

امتیاز:

استفاده‌ی حرفه‌ای: 7.0/10

بازی‌های شوتر: 8.3/10

سایر بازی‌ها: 8.2/10

 

عملکرد کلّی: 9.0/10

وزن: 113.8 گرم

نورپردازی: اسکرول RGB

باتری: 285 ساعت (450 ساعت با بلوتوث)

 

اگر دنبال یک مدل به صرفه‌تر هستید، به این مدل از ریزر نگاه کنید. این موس شباهت‌های زیادی با مدل قبلی (G502) دارد، به خصوص در طراحی ظاهری و عملکرد و دقت. یکی از فرق‌های اصلی آن با مدل‌های قبلی لیست، استفاده از باتری قلمی برای شارژ است، هرچند همین باعث عمر باورنکردنی 285 ساعتی آن در استفاده از دانگل و 450 ساعت در استفاده از بلوتوث شود.

البته دکمه‌های قابل تغییر آن کمتر از G502 است و نیز اسکرول آن ساده است و صرفا نورپردازی دارد. البته مثل مدل قبلی این موس هم وزن بالایی دارد. با تمام این اوصاف، اگر نمی‌خواهید زیاد هزینه کنید ولی از بهترین کیفیت و دقت و عملکرد روز استفاده کنید، بدون اینکه بخواهید مدام شارژ کنید این گزینه مخصوص شماست.

در همین رابطه بخوانید: مقایسه موس‌پد گیمینگ Speed و Control

Logitech G305 LIGHTSPEED

بهترین موس بی‌سیم اقتصادی

Logitech G305 LIGHTSPEED

 

امتیاز:

استفاده‌ی حرفه‌ای: 7.0/10

بازی‌های شوتر: 8.4/10

سایر بازی‌ها: 7.8/10

عملکرد کلّی: 9.1/10

 

وزن: 101.7 گرم

نورپردازی: ندارد

باتری: 250 ساعت

 

اگر بودجه محدود‌تری دارید ولی دوست دارید از یه تجربه‌ی گیمینگ وایرلس خوب لذّت ببرید، سراغ مدلی دیگر از شرکت لاجیتک می‌رویم. موس G305 (که با اسم G304 هم به فروش می‌رسد) مثل مدل قبلی از باتری قلمی استفاده می‌کند و 250 ساعت شارژ به شما می‌دهد، که به خودی خود تحسین برانگیز است. همچنین دانگل آن یک سیم رابط دارد تا بتوانید آن را در بهترین موقعیت بگذارید و عملکرد بهتری داشته باشید.

حسگر این موس بسیار قابل اطمینان و تأخیر آن جزئیست، که شما را در استفاده روزمره و گیمینگ اذیت نخواهد کرد. طراحی آن در دست راحت است و شما امکان تنظیم CPI آن را نیز دارد. عملا می‌توان آن را برادر کوچکتر محصولات گران‌ و رده بالاتر لاجیتک دانست.

در همین رابطه بخوانید: DPI روی موس چیست و چه کاربردی دارد؟

 

گزینه‌های دیگری که قابل تأمل هستند

Logitech G PRO X SUPERLIGHT: این موس رقیب نزدیک گزینه اول لیست ماست و برتری اصلی آن طراحی آن است که طیف گسترده‌تری از انواع دست‌ها را پوشش می‌دهد. همچنین نرخ تازه‌سازی آن 2000 هرتز است هرچند سنسور و کیفیت ساخت آن نسبت به رقیب ریزر خود کمی ضعیف‌تر است.

 

Razer Viper Mini Signature Edition: به طرز باورنکردنی این موس از پرچمدار ریزر (Viper V2 Pro) که صدر جدول را دارد، دقت بیشتری در سنسور خود دارد. همچنین بدنه آن یک اسکلت از آلیاژ منیزیم است که وزن بسیار کمی را در یک غالب بسیار مستحکم به شما می‌دهد و نیز اولین موسی است که نرخ تازه‌سازی 8000هرتزی دارد. تنها دلیلی که در لیست مقام نیاورده، قیمت بالای آن و طراحی کوچکترش است.

 

Razer Naga Pro: این گزینه هم جایگزین مناسبی برای G502 لاجیتک است، برای کسانی که نیاز به تعداد بیشتری دکمه‌های جانبی هستند. هرچند در نظر داشته باشید قیمت آن هم بالاتر است.

 

معرفی بهترین موس وایرلس بازار 1402 - جمع‌بندی

در دنیای تکنولوژی امروز، روز به روز شاهد محصولات جدیدتر و بهتر هستیم و شاید در این دریای محصولات غرق شویم. دانستن بهترین مدل‌ها و مشخصات و نقاط مثبت و منفی آنها در تصمیم و انتخاب خیلی کمک خواهد کرد.

برای همین در این مقاله سعی کردیم بهترین موس‌های وایرلس امسال را برایتان تشریح کنیم تا دید بهتری به این بازار داشته باشید. مدل دیگری به ذهنتان می‌رسد که جا انداخته باشیم؟ آیا از مدل‌های موجود در این لیست استفاده می‌کنید؟ تجربه و نظرات خود را می‌توانید با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

پرسش و پاسخ – سوالات متداول

چرا موس‌های وایرلس معمولا نسبت به موس‌های سیمی لگ و اختلال بیشتری دارند؟

طبیعتا زمانی که دیتا از طریق کابل منتقل می‌شد سریع‌تر و منظم‌تر است، در حالی که در حالت وایرلس همین دیتا باید از طریق سیگنال‌های وایرلس در هوا منتقل شود. مزیت موس‌های سیمی همین است، مگر این که موس وایرلس دارای کیفیت بسیار خوبی باشد تا بتواند در حد حالِ سیمی عمل کند. البته در اغلبِ موس‌های وایرلس این میزان لگ و تاخیر ناچیز بوده و چندان به چشم نخواهد آمد.

 

مطالب مرتبط – بیشتر بخوانید

کاربردهای کلیدهای موس گیمینگ

دقت DPI در موس، چقدر اهمیت دارد؟

- تفاوت یک موس ارزان و گران‌قیمت در چیست؟

logo
امتیاز این مطلب: 5
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط