بهترین سرویس های استریم گیم در 2022

بهترین سرویس های استریم گیم در 2022

نوشته‌ی
avatar
4 سال و 9 روز پیش

فهرست مطالب

بازی‌های جدید می‌توانند خیلی گران قیمت باشند، و تهیه‌ی آن‌ها ممکن است کمی سخت باشد. همچنین سیستم شما نیز ممکن است دیگر چندان قوی و به روز نباشد، و از پس هزینه‌های ارتقا‌ی آن نیز برنیایید. سرویس‌های استریم بازی به جای هزینه برای خرید بازی‌ها و کنسول‌ها یا تهیه سیستم‌های قدرتمند، می‌توانند انواع بازی‌های مورد نظر شما را از طریق اینترنت و با پرداخت هزینه‌ی ماهانه در اختیار شما قرار دهند. با اگزوگیم در مطلب بهترین سرویس های استریم گیم همراه باشید تا به بهترین سرویس‌های استریمِ حال حاضر در دنیا نگاهی داشته باشیم.

بهترین سرویس های استریم گیم

PlayStation Now – پلترم‌های پی‌سی و پلی استیشن

بررسی بهترین سرویس های استریم گیم را با پلی استیشن ناو شروع می کنیم. سونی برخی از بهترین بازی‌های انحصاری دنیای گیم را دارد! در گذشته برای تجربه‌ی این بازی‌ها ناگزیر بودید که پلتفرم این کمپانی را تهیه کنید. اما اکنون و با سرویس PS Now می‌توانید با اشتراک ماهانه آن‌ها را تجربه کنید. برای تجربه‌ی آن‌ها روی پی‌سی تنها کافی‌ست دوال شواک را توسط یک آداپتور وایرلس یا کابل یو‌اس‌بی به سیستم وصل کرده و اشتراک اکانت PSN را نیز فعال کرده باشید. همچنین برای اجرای بازی با گرافیک و فریم ریت مناسب به اتصال اینترنت با حداقل 5 مگابیت بر ثانیه سرعت نیاز خواهید داشت.

سرویس استریم سونی اکنون بیش 600 عنوان از بازی‌های پلی استیشن را پشتبیانی می‌کند، و تنها با پرداخت 60 دلار سال می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. همچنان که به نسل نهم کنسول‌ها نزدیک می‌شویم، سونی برای سرویس استریم خود برنامه‌های جدید دارد، و قصد دارد که بازی‌های متنوع‌تری را برای پلتفرم‌های بیشتری (از جمله گوشی‌های همراه) در دسترس گیمرها قرار دهد. همچنین سونی مدعی‌ست که تجربه‌ی بازی‌ها به صورت دیجیتال رزولوشنی بالای 1080 را نیز پشتیبانی خواهد کرد. به نظر می‌رسد که سرویس سونی در آینده توان رقابت با گوگل استیدیا (Stadia) و پراجک ایکس کلود (Project xCloud) را داشته باشد.

بهترین سرویس های استریم گیم

GeForce Now - پلتفرم‌های پی‌سی، مکینتاش و انویدیا شیلد

سرویس جی فورس برای کسانی مناسب است که یک سیستم ضعیف اما اینترنت قوی دارند و می‌خواهند بازی‌های روز را با گرافیک مناسب تجربه کنند. تفاوت سرویس انویدیا با دیگر سوریس‌های استریم در لیست در این‌جاست که محتوا محور نیست! و برای تجربه‌ی بازی‌ها از طریق این سرویس ابتدا باید بازی مورد نظر را از طریق یک فروشگاه دیجیتالی مانند استیم یا یوپلی خریداری کنید.

برای استفاده از این سرویس به اینترنتی به مراتب سریع‌تر نیاز است، و باید پهنای باندی بین 15 تا 25 مگابیت داشت. اتصال وای فای از طریق روتر 5 گیگاهرتز یا یک اتصال قوی اینترنت با سرعت مناسب لازم خواهد بود. همچنین ورژن سیستم عامل شما باید حداقل MacOS 10.10 یا ویندوز 7 از نوع 64 بیتی داشته باشید.

بهترین سرویس های استریم گیم

Jump (پی‌سی)

اغلب سرویس‌های لیست بهترین سرویس های استریم گیم برای تجربه‌ی بازی‌های سنگین بلاگ باستر با ناشرین مشهور و گرافیک بالا هستند. اما برخی گیمرها ترجیح می‌دهند که بازی‌های مستقل (ایندی) را از طریق یک سرویس استریم به صورت دیجیتالی تجربه کنند. سرویس جامپ برای این دسته از گیمرها ایده‌آل است.

سرویس جامپ تاخیر (Latency) در حد صفر دارد و بر روی انواع پلتفرم‌های ویندوز، مکینتاش و لینوکس مناسب است. جامپ همچنین از هدست‌های واقعیت مجازی آکیلوس ریفت و ‌اِچ‌تی‌سی وایو نیز پشتیبانی می‌کند. تمام فایل‌های ذخیره (سیو) اطلاعات بازی روی سرورهای کلود ثبت می‌شود، و در لحظه با یک اتصال اینترنت و روی سیستم‌های مختلف قابل دانلود و استفاده خواهند بود. یکی دیگر از ویژگی‌های جامپ این است که برای تجربه‌ی بازی‌ها از طریق این سرویس به هیچ پرداخت ثانوی و درون برنامه‌ای نیاز نخواهید داشت.

گوگل استیدیا

گوگل استیدیا، یکی از جالب‌ترین و بحث برانگیز‌ترین سرویس‌های استریم بازی از آن‌هم از نامِ بزرگی مثل گوگل، از حالت بتا خارج شده برای کسانی که آن را پیش‌خرید کرده‌اند هم‌اینک در دسترس است. برنامه‌ی اشتراک اینترنتی این سرویس نیز به زودی فعال و تکمیل خواهد شد. با استیدیا می‌توان از طریق دستگاه‌های همراه تحت سیستم عامل اندروید (و در آینده نزدیک iOS)، لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌ها، و همین طور تلویزیون‌های خانگی از طریق سرویس کروم کَست انواع بازی‌ها را تجربه کرد. گوگل قصد دارد با پلتفرم استیدیا مسیر کنسول‌های رایج در نسل‌های گذشته را تغییر داده و سیستم کاملا جدید از خرید و تجربه‌ی بازی‌ها ارائه کند.

گوگل استدیا بی‌شک یکی از سرویس‌های استریم گیمِ جدی با برنامه‌ی بسیار اساسی است که گوگل برای آن در آینده برنامه‌های زیادی خواهد داشت. اما همچنین باید کمی صبر کرد تا پشتیبانی گوگل از این سرویس تقویت شده و بازی‌های بیشتری را نیز بتواند اجرا کند. هنوز برای این که به سراغ استیدیا برویم کمی زود است، خصوصا اگر اینترنتِ خیلی سریعی ندارید.

Xbox Game Pass (ایکس باکس، پی‌سی)

دیگر موارد لیست بهترین سرویس های استریم گیم بر اساس تکنولوژی استریمینگ کار می‌کنند. اما سرویس گیم پس مایکروسافت برای پلتفرم ایکس باکس کمی متفاوت است! با اشتراک 10 دلار در ماه، می‌توانید بیش از 100 بازی مختلف را از سرورهای مایکروسافت دانلود و نصب کنید، همان‌طور که بازی‌های دیجتالی را خریداری و دانلود می‌کنید. این بدان معناست که برای تجربه‌ی این بازی‌ها دیگر نیازی به اینترنت با سرعت بسیار بالا نخواهید داشت. حتی اگر اتصال اینترنت شما قطع شود، همچنان می‌توانید از بازی‌های دانلود شده از این سرویس استفاده کنید.

شاید بتوان گفت که ایکس باکس گیم پس بهترین آرشیو بازی‌های رایگان را در میان سرویس‌های لیستِ ما دارد. تقریبا هر عنوانی که به ذهن‌تان برسد در این سرویس در دسترس است. همچنین تعداد مطلوبی از بازی‌های ایکس باکس 360 نیز برای دانلود فراهم هستند. آرشیو بازی‌های گیم پس به عناوین منتشر شده توسط خود مایکروسافت محدود نیست،‌ و بسیاری از بازی‌های ترِد پارتی را نیز در بر می‌گیرد.

Project xCloud

گوگل تنها شرکتی نیست که قصد دارد تجربه‌ی بازی‌های بزرگ را بدون نیاز به سخت افزار قدرتمند و برای تمام نقاط دنیا فراهم کند. مایکروسافت در سال 2018 از پروژه‌ی خود در این زمینه با عنوان پراجکت ایکس کلود پرده برداشت، و هدفش این بود که سدِ میان گیمرها و بازی‌ها را بکشند. به لطف دیتاسنترهای قدرت‌مند مایکروسافت می‌توان بازی‌های ایکس باکس و پی‌سی را مستقیما بر روی هر دستگاه دیگری استریم کرد. با پراجکت ایکس کلود تنها با یک اتصال اینترنت می‌توانید فارغ از موقعیت مکانی خود به بازی‌هایتان دسترسی داشته باشید.

برخلاف گوگل استیدیا که از طریق وصلِ کنترلر به اتصال وای فای عمل می‌کند، سرویس مایکروسافت با درگاه بلوتوث کار می‌کند، و به همین علت دارای تاخیر و لگ کمتری است. کنترلرهای ایکس باکس که از سال 2016 به بعد تولید شده‌اند امکان سازگار شدن با این سرویس را خواهند داشت. همچنین با استریم بازی‌ها بر روی گوشی‌های همراه، از قابلیت‌های لمسی صفحه نمایش گوشی نیز می‌توانید استفاده کنید.

Shadow

یکی از جاه طلب‌ترین و بهترین سرویس های استریم گیم، شادو، طوری طراحی شده که بتواند قدرت یک پی‌سی بسیار قدرت‌مند را روی هر پلتفرمی که بخواهید فراهم کند! از گوشی‌های همراه و تبلت‌ها گرفته تا پی‌سیِ خانه‌ی شما. در حال حاضر سرویس شادو از پردازنده‌ی گرافیکی GTX 1080 و همچنین 12 گیگابایت حافظه رَم استفاده می‌کند، و مدعی است که از طریق این سرویس می‌توان بازی‌ها را با رزولوشن 4K روی فرکانس 60 هرتز و رزولوشن 1080p روی فرکانس 144 هرتز تجربه کرد. همچنین 256 گیگابایت فضا برای نصب بازی‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد.

برخلاف گوگل استیدیا و پراجکت ایکس کلود، برای استفاده از سرویس شادو باید بازی‌ها را دانلود و نصب کرد. می‌توان گفت که استفاده از این سرویس عملا مانند این است که یک پی‌سی بسیار قوی را برای خود اجاره کرده باشید. با تهیه یک دستگاه شادو گوست (Shadow Ghost) و اتصال آن به تلویزیون، عملا می‌توانید نمایش‌گر خود را به یک پلتفرم گیم تبدیل کنید! از اتصال بلوتوث گرفته تا استفاده از انواع کنترلر و کیبورد را در بر خواهد گرفت.

سخن پایانی بهترین سرویس های استریم گیم

به انتهای مطلب بهترین سرویس های استریم گیم رسیدیم؛ فروشگاه اگزو گیم عرضه کننده تمامی تجهیزات و کالاهای گیمینگ است و همچنین در کنار آن، خدماتی نظیر مشاوره رایگان فنی نیز به گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد. برای دریافت مشاوره و یا هرگونه سوالی می‌توانید با شماره ۸۸۹۴۶۵۶۱ تماس گرفته و یا به بخش دایرکت اینستاگرامِ اگزوگیم مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط