بهترین لپ تاپ مناسب ترید + ویژگی‌های آن

بهترین لپ تاپ مناسب ترید + ویژگی‌های آن

نوشته‌ی
avatar
2 سال و 3 ماه و 8 روز پیش

فهرست مطالب

هنگامی که به خرید لپ تاپ مناسب ترید فکر می‌کنید، بهتر است در مورد بودجه و نیازهای خود واقع‌گرا باشید. اگر در زمینه مالی دستتان باز است، پیشنهاد ما این است که بهترین لپ‌تاپ‌های ممکن را بگیرید.

البته اکثر شماها قطعا خواهان تعادلی میان قیمت و عملکرد و ویژگی‌هی لپ‌تاپ خود هستید. هنگامی که محبورید با یک بودجه محدود کنار بیایید، مجبور می‌شوید تا به سراغ مهم‌ترین ویژگی‌ها و خصوصیت‌های لازم خود بروید و سپس از آن جا سراغ بقیه ویژگی‌ها بروید.

لپ‌تاپ‌ها به طور کلی برای ویژگی‌های مختلفی ساخته می‌شوند، یک لپتاپ گیمینگ قطعا نیازهای یک تریدر را نخواهد داشت و یک کروم‌بوک که برای دانش آموزان طراحی شده قطعا به درد هیچ گیمری نخواهد خورد.

تعیین کردن نیازهای لپ تاپ مناسب ترید

یک کامپیوتر، کلکسیونی از قطعات مختلف است که هرکدام وظایف ویژه خود را دارند.

ساختن یک کامپیوتر قدرتمند به معنای داشتن کلکسیونی از قطعات مختلف است ولی وقتی شما بودجه محدودی دارید، بهتر است روی قطعاتی تمرکز کنید که اهمیت بیشتری برای شما و نیازهای روزانه‌تان دارند تا سیستمی که می‌خرید اصطلاحا برای نیازهایتان بهینه باشند.

قطعات اساسی کامپیوتر شامل موارد زیر می‌شود:

پردازنده: واحد پردازش مرکزی. این قطعه مثل مغز کامپیوتر شماست و تمام چیزهایی که به آن می‌دهید را پردازش کرده و یک خروجی تولید می‌کند. هنگامی که شما به کامپیوتر خود می‌گویید تا Google Chrome را باز کند، پردازنده مسئول انجام این وظیفه است.

پردازنده گرافیکی: واحد پردازش گرافیکی. یک پردازنده گرافیکی مثل پردازنده است ولی برای کارهای گرافیکی؛ مثل کشیدن انیمیشن‌های سه بعدی یا رندر کردن بازی‌های ویدیویی.

هارد درایو: هارد درایو معمولی یا اس اس دی. یک هارد درایو مثل کابینتی برای فایل‌ها و پوشه‌های شماست. این قطعه اطلاعات فراوانی در خود دارد ولی یافتن اطلاعاتتان در آن مقداری زمان‌بر می‌باشد زیرا این قطعه بسته به شرایط می‌تواند بسیار کند و آهسته باشد.

رم: Random Access Memory. رم به شکل موقتی چیزهایی که کامپیوتر شما باید سریعا به آن دسترسی داشته باشد را در خود جای می‌دهد. کار کرد رم مثل گذاشتن فایل‌های مورد نیاز و ضروری روی میز می‌باشد، در کامپیوتر نیز اطلاعات مورد نیاز از هارد درایو در رم قرار می‌گیرد، جایی که می‌توانند به سرعت در دسترس پردازنده باشند. اصطلاحا این «فضای روی میز» محدود می‌باشد و فضای زیادی ندارد ولی به طور کلی دسترسی به آن بسیار سریع است. رم برای انجام پردازش چند فایل به شکل همزمان واجب است و عملا یک حافظه کوتاه مدت برای کامپیوتر شما به حساب می‌آید.

مادربرد: مادربرد عملا همه قطعات را به هم متصل کرده و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا با هم ارتباط برقرار کنند.

اکثر نرم افزارهای ترید از پردازنده یا رم زیادی استفاده می‌کنند و داشتن یک کارت گرافیک قدرتمند برای این فعالیت زیاد لازم نیست. برای مشخص کردن این که کامپیوتر مخصوص ترید شما باید تمرکز بیشتری روی پردازنده داشته باشد یا روی رم، بهترین کار این است که همه نرم افزارهای مدنظر خود را به ترتیب باز کرده و به انجام کارهای مختلف با آن‌ها بپردازید. در کنار این کار، بهتر است Window Task Manager یا System Monitor (در سیستم‌های Linux) را باز کنید تا ببینید کدام قطعه استرس بیشتری را تحمل می‌کند.

اکثر پلتفرم‌های چارتینگ بیشتر از رم استفاده می‌کنند و خیلی استثناعات کمی برای این موضوع وجود دارند. این موضوع به معنای این است که اگر می‌خواهید یک لپ تاپ مناسب تریدینگ بخرید، بهتر است روی رم بیشتر از سایر قطعات سرمایه‌گذاری کنید.

همچنین شما می‌توانید اکثر مواقع بیخیال یک کارت گرافیک جدا درکنار خرید لپ تاپ مناسب ترید خود شوید و به خاطر این که لپ‌تاپ‌ها از پیش ساخته شده هستند، نیازی به فکر کردن در مورد مادربرد نیز ندارید.

بنابرین نهایتا جست و جوی شما برای لپ‌تاپ آرمانی‌تان، پیدا کردن لپ‌تاپی با پردازنده مناسب، رم کافی و هارد درایو مناسب است.

هارد درایوها اصولا در همه لپ‌تاپ‌ها قابل جایگزینی بوده و به طور کلی هم ارزان هستند و شما می‌توانید در آینده به راحتی آن‌ها را تغییر دهید. البته به هیچ وجه برای جایگزینی پردازنده خود برنامه ریزی نکنید زیرا به طور کلی شما هیچگاه نمی‌توانید پردازنده لپ‌تاپ خود را تغییر دهید.

رم‌ها نیز اصولا ساده جایگزین می‌شوند ولی لپ‌تاپ شما باید اسلات لازم برای گسترش و افزایش رم را داشته باشد، رم یک قطعه متصل شده به کامپیوتر شماست و مادربردهای لپ‌تاپ‌ها اسلات‌های محدودی برای رم‌ها دارند.

چقدر به رم نیاز دارم؟

به رم به عنوان حافظه کوتاه مدت کامپیوتر خود نگاه کنید. اگر شما در بخش‌هایی مثل برنامه نویسی یا مهندسی فعالیت دارید، نیاز زیادی به این حافظه کوتاه مدت خواهید داشت ولی اگر کارهای شما صرفا محدود به پردازش فایل‌ها و کارهای اداری می‌شوند، نیازمند رم زیادی نخواهید بود و لپ تاپ مناسب تریدینگ نیز نیاز خاص خود را دارد.

نیاز رم شما به طور کلی وابسته این است که شما می‌خواهید در آن واحد چند کار را با هم انجام دهید.

اگر یک تریدر سریع با اسکنر، چارت‌های زیاد، اخبار، چت روم و چیزهای دیگر هستید، رم زیادی لازم دارید، حداقل ۱۶ گیگابایت.

اگر شما در حد حرفه‌ای ترید نمی‌کنید و تنها نیازمند چند صفحه از FinViz و چرخیدن در بین چارت‌های مختلف هستید، نیازمند رم زیادی نخواهید بود و حتی ۴ گیگابایت رم نیز در این شرایط برای شما کافی است و من خودم از ThinkPad خود که روی آن Linux نصب کرده‌ام و تنها ۴ گیگابایت رم دارد، استفاده می‌نمایم.

البته اگر شما از ویندوز استفاده می‌کنید حداقل نیازمند ۸ گیگابایت رم خواهید بود زیرا خود ویندوز نیز حجم بسیاری از رم را اشغال می‌کند.

همانطور که پیش از این گفتم، تمام نرم افزارهای خود را باز کرده و با آن‌ها کار کنید تا ببینید در یک تریدینگ، مصرف و استرس کامپیوتر شما چطور است. حواستان به Windows Task Manager یا Linux System Monitor باشید و ببینید که هر نرم افزار، چقدر از منابع شما استفاده می‌کند.

به چند مانیتور نیاز دارید؟

همه ما با تریدرهایی که چند مانیتور دارند و در آن به چندین چارت، اسکنر، اخبار و چیزهای دیگر نگاه می‌کنند آشنا هستیم. من می‌دانم که این حالت چقدر تحریک کننده می‌باشد و همه ما می‌خواهیم خود را قانع کنیم که نیازمند مانیتورهای زیادی هستیم تا بتوانیم پشت مانیتورهای مختلف بنشینیم و حس خوبش را بگیریم!

اما این موضوع نیز بستگی به خود شما دارد، برای تریدینگ خود از چند مانیتور استفاده می‌کنید؟

آیا به خاطر این که نمی‌توانید به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشید، حس می‌کنید که در حال از دست دادن چیزی هستید؟ من معتقدم که شما باید برای اضافه کردن هر مانیتور به ستاپ خود، دلیلی قانع کننده و محکم داشته باشید و به یاد داشته باشید که هرچه تعداد مانیتورها بیشتر باشد، امکان پرت شدن حواس شما نیز بیشتر است.

همیشه همه چیز در مورد قیمت نیست و اینطور نیست که همیشه بیشتر به معنای بهتر باشد.

هنگامی که به جایی رسیده‌اید که باید صفحه خود را به سه یا چند بخش تقسیم کنید تا بتوانید همه برنامه‌های خود را در یک صفحه داشته باشید، حالا منطقی می‌شود که یک اسکرین دیگر را هم به ستاپ خود اضافه نمایید. ما برای شما مثالی از یک ستاپ پنج مانیتوره تریدینگ آورده‌ایم:

مانیتور اول: پلتفرم اجرایی، جایی که شما دستورها را می‌دهید.

مانیتور دوم: چارت‌روم و اخبار که تقسیم شده‌اند.

مانیتور سوم: چارت سهام‌ها.

مانیتور چهارم: چارت سهام‌ها.

مانیتور پنجم: چارت سهام‌ها.

حالا به مشکل اتصال همه این مانیتورها به ستاپ برمی‌خوریم. مانیتورهای شما از طریق پردازنده گرافیکی کارت گرافیک شما به کمک کابل‌ها و اسلات‌های DisplayPort، HDMI، DVI، VGA و موارد دیگر به سیستم شما وصل می‌شوند و پردازنده‌های گرافیکی نیز اصولا در زمینه تعداد نمایشگرهای متصل شده، محدود هستند.

روی یک دسکتاپ، شما می‌توانید به راحتی یک کارت گرافیک دیگر به سیستم خود اضافه کنید تا مانیتورهای بیشتری داشته باشید ولی این راه‌حل برای لپ‌تاپ‌ها زیاد ممکن نیست.

پس مطمئن شوید تا لپ‌تاپی که می‌خرید خروجی‌های زیادی برای مانیتور دارد و تعداد صفحاتی که شما می‌خواهید به آن متصل کنید را پشتیبانی می‌کند یا حداقل از طریق داک‌های مختلف قابل گسترش است.

از کجا مانیتورهای اضافی را بخریم؟

مانیتورها انواع مختلفی دارند و شما می‌توانید تصمیمات مختلفی در مورد آن بگیرید، شما می‌توانید یک مانیتور فوق‌عریض ۲۴۰ هرتز بخرید و چند صد دلار خرجش کنید یا می‌توانید یک مانیتور قدیمی ۲۱ اینچ خریداری نمایید.

اگر بودجه کمی دارید، دلیلی ندارید که مانیتوری گران بخرید. قصد شما گیمینگ نیست و نیازی به ۲۴۰ هرتز رفرش‌ریت دارید، قرار نیست با تفاوت فریم ریت چیز خاصی در زمینه ترید کردن به دست آورید. هنگامی که صحبت از انتخاب‌های اقتصادی می‌شود، بهترین کار خرید مانیتورهایی متناسب با نیاز شماست و شما می‌توانید این مانیتورها را از سایت اگزو گیم تهیه نمایید.

انتخاب‌های اقتصادی: لپ‌تاپ‌های شرکتی استفاده شده مثل Lenovo ThinkPad

با اختلافی زیاد، بهترین راندمان نسبت به قیمت برای شما در لپ‌تاپ‌های استفاده شده شرکتی است که چند سالی سن دارند. کسب و کارهای مختلف لپ‌تاپ‌ها و سیستم‌های خود را هر چند سال عوض می‌کنند و لپ‌تاپ‌های قدیمی خود را با قیمتی پایین به خرده‌فروش‌ها می‌فروشند.

اکثرا موافقند که لپ‌تاپ‌های ThinkPad کمپانی لنوو بین لپ‌تاپ‌های شرکتی بهترین کیفیت را دارند و ترک‌پد و کیبورد آن‌ها بسیار با کیفیت می‌باشد. همچنین آن‌ها تا حد زیادی تست شده‌اند و کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند. شما می‌توانید لپ‌تاپ‌های شرکتی Dell و HP را نیز بخرید که لپ‌تاپ‌های ارزان و خوبی در بازار هستند. به همین دلیل چنین مدل‌هایی انتخاب خوبی به عنوان لپ تاپ مناسب ترید محسوب می‌شوند.

انواع مختلف ThinkPadها وجود دارند که برای کارهای مختلف ساخته شده‌اند. سری W وجود دارند که مربوط به لپ‌تاپ‌های Workstation می‌باشند. این لپ‌تاپ‌ها قابل حامل بودن و ظاهر را فدای عملکردی بهتر می‌کنند. لپ‌تاپ‌های سری X نیز وجود دارند که عملا به نازکی مک‌بوک‌ها بوده و همراه با صفحات لمسی می‌باشند.

به طور کلی من خودم چند ThinkPad مختلف را استفاده می‌نمایم و مدل W530 من دارای چندین خروجی تصویر است ولی بهترین بخش آن، این است که شما می‌توانید یک داک برای آن بخرید و به وسیله آن چندین خروجی تصویر دیگر نیز از آن بگیرید. یکی از این داک‌ها عملا ThinkPad شما را به یک PC قابل حمل تبدیل می‌کند. من با این داک ستاپ‌های چندین مانیتوره راه انداختم که شامل سه مانیتور دیگر و صفحه نمایش خود لپ‌تاپ بود.

انتخاب‌های رده بالا

انتخاب رده بالای ما برای انتخاب لپ تاپ مناسب تریدرها نیز Falcon Computers می‌باشند. در کنار ساختن لپ‌تاپ‌های فوق‌الاده که عملکردی در حد دسکتاپ‌های گیمینگ و ورک‌استیشن با قابلیت حمل شدن ارائه می‌دهند، این کمپانی به طور مخصوص سازنده لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهای تریدینگ است.

بهترین چیز در مورد لپ‌تاپ‌های این کمپانی این بوده که آن‌ها طوری ساخته شده‌اند تا از چندین صفحه نمایش اکسترنال پشتیبانی کنند که یکی از نیازمندی‌های اساسی یک کامپیوتر تریدینگ است. آن‌ها حتی ستاپ‌های مخصوصی نیز دارند که همراه خود مانیتورهای متعدد و کابل‌های مختلف نیز دارند.

این کمپانی سه لپ‌تاپ مختلف برای تریدینگ می‌فروشد که شامل سه مدل زیر می‌شود:

  • F-10: $1,829
  • F-15: $2,019
  • F-30: $2,995

دو لپ‌تاپ F-10 و F-15 کاملا مشابه هستند و تنها تفاوت آن‌ها این است که F-15 می‌تواند تا دو صفحه‌نمایش اکسترنال را پشتیبانی کند و این یعنی شما با استفاده از می‌توانید نسبت به F-10 که تنها قابل نشان دادن دو صفحه نمایش است، از ۳ صفحه نمایش بهره ببرید.

فارغ از این که کدام مدل از لپ‌تاپ Falcon را خریداری می‌کنید، همه آن‌ها همراه پردازنده‌های نسل ۱۱ اینتل از خانواده i7 هستند که تقریبا برای همه ستاپ‌های تریدینگ کافی است.

هنگامی که صحبت از RAM می‌شود، مدل‌های پایه F-10 و F-15 همراه با ۸ گیگابایت رم می‌آیند که ما به شما پیشنهاد می‌کنیم آن را به ۱۶ گیگابایت ارتقا دهید اما از آن جایی که شما دارید لپ‌تاپی گران قیمت می‌خرید، بهتر است به طور کلی آن را به ۳۲ گیگابایت ارتقا دهید زیرا تفاوت قیمت آن در مقایسه با قیمت خود دستگاه بسیار کم است.

سخن نهایی

شما می‌توانید به معروف‌ترین تریدرهای دنیا یک کروم‌بوک دانش آموزی بدهید و آن‌ها باز هم تریدرهایی افسانه‌ای هستند.

از طرف دیگر شما اگر شما به یک تریدر تازه‌کار که با دید قمار وارد این بازار شده، کامپیوتری قدرتمند بدهید و آن‌ها باز هم معاملات خود را می‌بازند.

اصل مسئله این است که تفکر زیادی در مورد خرید کامپیوتر خود نکنید زیرا کامپیوتر شما قرار نیست باعث سود یا ضرر شما در بازار شود. کامپیوتر صرفا یک ابزار است و میزان خوب بودن یک ابزار نیز بستگی به کسی دارد که از آن استفاده می‌کند.

یک لپ تاپ مناسب ترید می‌تواند ترید کردن را برای شما آسان‌تر کرده و فرصت‌های بیشتری را رو به روی شما قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

logo
امتیاز این مطلب: 3
امتیاز شما:
مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط