راهنمایی استریم گیم در یوتیوب

راهنمایی استریم گیم در یوتیوب

نوشته‌ی
avatar
12 ماه و 3 روز پیش

فهرست مطالب

استریم بازی‌های ویدیویی این روزها طرفداران بسیاری دارد و تبدیل به یکی از فعالیت‌های اینترنتی پولساز در دنیا شده است. با این حال، این که بدانیم از کجا استریم کردن را شروع کنیم، کار سختی به حساب می‌آید. همه ما می‌دانیم که شبکه توییچ در زمینه استریم پیشگام است اما می‌توان روی یوتوب گیمینگ به عنوان یک گزینه خوب و معتبر حساب کرد. اگر به استریم بازی‌ها در پلتفرم یوتوب علاقه‌مند هستید، این مطلب برای شما نگارش شده است. در این مطلب به شما آموزش مِ‌دهیم که چگونه کانال شخصی خود را داشته باشید و جلوی دوربین ظاهر شوید.

راهنمایی استریم گیم در یوتیوب

درست کردن کانال

یوتوب گیمینگ در طول سال‌های اخیر، فرم‌ها و شکل و شمایل‌های مختلفی به خود گرفته اما در این اواخر به عنوان یک تب جایگزین در رابط کاربری یوتوب شناخته می‌شود. این بدان معنی است که برای ورود به یوتوب گیمینگ، لازم نیست اپلیکیشن خاصی را دانلود نمایید. اگر حساب یوتوب دارید (حسابی به اکانت گوگل شما متصل است)، پس تقریباً هر چیزی که برای شروع لازم است را در اختیار دارید.

اما توجه داشته باشید که پیش از شروع، باید اکانت خود را تأیید نمایید. زمانی که وارد حساب خود شده‌اید یا به اصطلاح Log in هستید، وارد این لینک شوید. در این مرحله باید کدی که برایتان از طریق پیامک ارسال شده یا به وسیله تماس تلفی گفته می‌شود را وارد نمایید. با وارد کردن این کد، اکانت شما تایید می‌شود. این کار به غیر از فعال‌سازی لایو استریم (Live Streaming) به شما اجازه می‌دهد ویدیوهای بیشتر از 15 دقیقه را نیز آپلود نمایید، تامنیل‌های شخصی‌سازی شده را برای ویدیوهای خود قرار دهید و اگر لازم است، ID Claimهای محتوا را نیز وارد نمایید.

در این رابطه بخوانید: معرفی مشهورترین و موفق‌ترین استریمرهای جهان

پخش زنده

در مرحله بعدی باید نرم‌افزار پخش خود را تنظیم نمایید. دست شما برای انتخاب نرم‌افزارهای این کار باز است اما نرم‌افزار OBS تقریباً حرفه‌ای‌ترین و بهترین گزینه به شمار می‌رود. با این که یک سری قابلیت‌ و ویژگی OBS، مانند استریم کردن روی چندین پلتفرم به صورت همزمان برای افرادی که اشتراک اصلی و برتر دارند باز است اما نسخه رایگان نیز به اندازه کافی قدرتمند و خوب است که از پس نیازهای شما بربیاید.

پس از نصب برنامه OBS و لاگین شدن به حساب استریمینگ، شما می‌توانید یک سری صحنه بسازید. صحنه در واقع تصویری است که شما از سورس‌های مختلف برای مخاطبان خود پخش می‌کنید. با ایجاد صحنه‌های مختلف، دیگر کارتان برای جمع‌آوری سورس‌های گوناگون در هر بار استریم راحت‌ می‌شود.

به عنوان مثال، شما می‌تواندی یک صحنه را برای استریم معمولی بازی داشته باشید، یک صحنه برای صحبت کردن با دوستان خود ایجاد کنید، یک صحنه برای یک رویداد خاص بسازید و... این ویژگی بسیار شبیه به کار با کانال مختلف به کمک دیسکورد (Discord) است.

یک صحنه معمولی می‌تواند شامل بازی شما و تصویر وبکم باشد اما می‌توانید علاوه بر این موارد، اعلان‌های ساب‌اسکرایب، هدف‌های دونیت و... را نیز به صحنه اضافه کنید. استریم‌ لبز (Streamlabs) از یک سیستم لایه‌ای استفاده می‌کند تا عناصر مختلف یک صحنه را روی یکدیگر قرار دهد و هر کدام از این عناصر می‌توانند تغییر اندازه دهند و حرکت کنند. به عنوان مثال اگر حس کردید که تصویر وبکم شما در حال پوشاندن یک قسمت مهم از بازی است، می‌توانید به راحتی آن تصویر را گرفته و به مکان دیگری جا به جا کنید.

در بخش صدا یا Mixer نیز می‌توانید ورودی‌های صدای مختلفی را در استریم خود داشته باشید که شامل صدای کامپیوتر و میکروفون‌های متصل می‌شوند. اگر هر عنصر جدیدی اضافه کنید، در این قسمت به شما نمایش داده می‌شوند. در بخش Mixer همچنین می‌توانید میزان صدای هر ورودی را تغییر دهید.

آغاز لایم استریمینگ بعد از ساخت کانال

استریم آغاز می‌شود!

پس از آماده کردن صحنه‌ها و چیدن ستاپ، زمان آغاز استریم فرا می‌رسد. استریم لبز می‌تواند از طریق توییچ، یوتوب گیمینگ یا حتی فیس‌بوک گیمینگ پخش را آغاز کند. اگر مشترک پرایم یا ویژه‌ی استریم لبز هستید، می‌توانید روی تمام این پلتفرم‌ها به صورت همزمان استریم کنید.

برای آغاز استریم، روی دکمه Go Live که پایین صفحه قرار گرفته کلیک کنید. پیش از این که پخش زنده شروع شود، باید یک سری اطلاعات اولیه را درباره استریمی که قصد آغاز آن را دارید وارد نمایید. یوتوب گیمینگ از شما عنوان استریم و یک توضیح خلاصه می‌خواهد. شما همچنین می‌توانید استریم را به یک رویداد دیگر اضافه نمایید.

علاوه بر این، شما می‌توانید با متصل کردن اکانت توییتر، به دنبال کنندگان خود اعلام کنید که قصد آغاز استریم را دارید و اینگونه برای خود مخاطب اولیه بیشتری پیدا نمایید. این امکان زمانی اهمیت خود را نشان می‌دهد که فالوورهای زیادی در توییتر دارید که روی پلتفرم استریم انتخابی شما اعلان و نوتیفیکیشنی دریافت نمی‌کنند.

پس از آغاز پخش زنده یا استریم، یک پنجره چت در سمت استریم لبز ایجاد می‌شود. این پنجره به شما اجازه می‌دهد پیام‌های که حین استریم برایتان فرستاده می‌شود را به راحتی مشاهده کنید و به آن‌ها واکنش نشان دهید. اگر مانیتور دومی در اختیار دارید، می‌توانید این بخش را در مانیتور دوم باز کنید و استریم را به صورت اختصاصی روی یک مانیتور داشته باشید.

در این رابطه بخوانید: چطور یک اتاق گیمینگ طراحی کنیم؟

تنظیمات ویدئوی استریم بازی در یوتیوب

کسب درآمد

از آنجایی که مانیتایز شدن استریم‌های یوتوب به اکانت معمولی یوتوب شما بستگی دارد، لازمه‌های فعال شدن امکان کسب درآمد در اینجا نیز شبیه به قبل است. برای کسب درآمد از طریق استریم یوتوب، کانال شما باید بخشی از برنامه یوتوب پارتنر (YouTube Patner) باشد. این بدان معنی است که شما باید حداقل در 12 ماه گذشته، حداقل 1000 دنبال کننده یا ساب‌اسکرایبر و 4000 ساعت زمان تماشا (Watch Time) داشته باشید. به غیر از این، باید یک بررسی را نیز از نگاه کارکنان یوتوب قبول شوید.

پس از رسیدن به هدف‌های مذکور، می‌توانید گزینه تبلیغات را در استریم خود فعال نمایید. این بدان معنی است که می‌توانید پیش از آغاز یا در حین استریمتان برای مخاطبان آگهی تبلیغاتی پخش کنید یا از بنرهای تبلیغاتی استفاده نمایید. تمام این موارد می‌تواند برای شما درآمد به همراه داشته باشید. اگر یک کانال گیمینگ دارید، می‌توانید گزینه عضویت کانال (Channel Membership) را نیز فعال نمایید که به فالوورهای شما اجازه می‌دهد مبلغی را به صورت ماهانه برای دریافت یک سری ویژگی‌ها و پرک‌ها پرداخت کنند. بد نیست بدانید که کانال‌های غیر گیمینگ برای انجام این کار باید به 30,000 ساب‌اسکرایبر یا دنبال کننده دست پیدا کنند.

کسب درآمد از استریم یوتیوب

برای محتوای گیمینگ، یک سری محدودیت‌های محتوایی در جهت مانیتایز شدن وجود دارد. برخی از ناشران بازی‌های ویدیویی می‌تواند استریمرها را برای پول‌ درآوردن و کسب درآمد از بازی‌ آن‌ها محدود نمایند؛ مخصوصاً زمانی که استریم تنها شامل گیم‌پلی باشد. به صورت کلی شما باید موارد زیر را انجام دهید تا مطمئن شوید محتوا برای مانیتایز شدن واجد شرایط می‌شود:

  • یک چیز دگرگون‌کننده به استریم اضافه کنید

این مورد در ساده‌ترین حالت می‌تواند یک وبکم باشد اما حتی اضافه کردن یک صدا و گویندگی و گزارشگری روی محتوا را نیز شامل می‌شود. گزارش و گویندگی شما باید به صورت کلی با محتوایی که روی صفحه به مخاطب نمایش می‌دهید، مرتبط باشد. صحبت غیر مرتبط با محتوا مشکلی ندارد اما ممکن است در مواقعی شما را دیمانیتایز کند و درآمد شما را از بین ببرد. به عنوان مثال، اگر شما نظرتان درباره Game of Thrones را روی فوتج و گیم‌پلی Valorant بگویید، مانیتایز شدن خود را به خطر انداخته‌اید. یا اگر گیم‌پلی یا ویدیوی شما با سکوت و بدون یک دوربین وبکم به نمایش درآید، ممکن است برایتان خطرساز باشد.

  • بازی‌ها را با یک لایسنس پخش معتبر بازی کنید

بسیاری از شرکت‌های ناشر بازی‌های ویدیویی به گیمرها اجازه می‌دهند یا حتی آن‌ها را تشویق می‌کنند که بازی‌ آن‌ها را استریم کنند اما برخی از آن‌ها نیز این کار را انجام نمی‌دهند! این شرکت‌ها ممکن است ترس اسپویل شدن بازی خود را داشته باشند یا به سادگی نمی‌خواهند کسی به واسطه بازی‌ آن‌ها تبلیغات و کسب درآمد کند. یوتوب به این سیاست و نظر احترام می‌گذارد و کسب درآمد را برای این بازی‌ها غیر فعال می‌کند. با این که استریم بیشتر بازی‌های محبوب کاملا مجاز است و مشکلی ندارد اما بد نیست پیش از آغاز استریم درباره عنوانی که قصد استریم آن را دارید یک جست و جوی کوچک انجام دهید.

با در نظر گرفتن تمامی این موارد،‌ حالا شما آماده استریم کردن هستید. بد نیست بدانید که یوتوب گیمینگ دارای ویژگی‌ها و انعطاف‌های بسیاری برای ساخت کانال یا جامعه کاربری و هواداری است و شما می‌توانید آنطور که می‌خواهید برنامه خود را پیاده سازی کنید. اگر به استریم بازی علاقه دارید و به دنبال پلتفرمی به غیر از توییچ می‌گردید، یوتوب برایتان به بهترین گزینه تبدیل می‌شود.

چگونه استریم گیم در یوتیوب را آغاز کنیم؟

مطالب مرتبط – در همین رابطه بخوانید:

آموزش مقدماتی کار با نرم‌افزار استریم OBS

انواع راه های کسب درآمد از بازی (گیم) و استریم

معرفی بهترین نرم‌افزار‌ها برای استریم بازی

 

logo
امتیاز این مطلب: 3
امتیاز شما:
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.