نمايش 1 تا 3 از 3 (1 صفحه)

کنسول PS4

طراحان پلی استیشن ۴ کنسولی را طراحی کردند که تقریبا تمام نقص و کمبودهای نسخه‌های قبلی را برطرف کرده است. PS4 به گونه‌ای ساخته شد که با معماری شبیه به کامپیوتر قابل ارتقا باشد. همچنین پلی‌استیشن ۴ با دسته DualShock 4 عرضه شد که بدون شک تا آن زمان بهترین دسته از شرکت سونی بود. سونی در سال ۲۰۱۳ با وارد کردن کنسول PS4‌ خود قصدی برای فروش بیشتر تلویزیون‌های سه بعدی، یا دیسک‌های Blu-ray یا هر دستگاه دیگر ساخت سونی را نداشت و بیشتر بر فروش کنسول بازی خود متمرکز بود. در نتیجه پلی‌استیشن ۴ موقعیت بهتری نسبت به پلی استیشن ۳ در سال ۲۰۰۶ برای رقابت بین شرکت‌های مختلف پیدا کرد. 

پیش از خرید پلی استیشن ۴ این مقاله را بخوانید؛ در این مطلب به بحث در مورد ویژگی‌ها و قیمت PS4 می‌پردازیم.

انواع پلی استیشن ۴

سه نسخه کاملاً متفاوت از پلی‌ استیشن ۴ با فاصله چند سال از هم منتشر شدند. PS4 Slim تا حد زیادی باریک‌تر از PS4 اصلی است در حالی که PS4 Pro به طور قابل توجهی بزرگ‌تر طراحی شده است. در هر سه نسخه می‌توانید درایوهای نوری Blu-ray را داشته باشید. در حالی که پلی‌ استیشن اسلیم و پلی‌ استیشن پرو به USB 3.1  ارتقا یافته‌اند، نسخه پرو از یک پورت USB اضافی نیز بهره برده که برای اتصال دسته مفید خواهد بود. در ادامه با قابلیت‌های هر نسخه بیشتر آشنا می‌شویم.

پلی استیشن ۴ اسلیم

پلی استیشن ۴ اسلیم در سال ۲۰۱۶ با حفظ شکل ظاهری پلی استیشن ۴ اصلی عرضه شد، اما نسبت به آن با ابعاد کوچک‌تر طراحی شده بود. علاوه بر اینکه PS4 Slim کوچکترین کنسول پلی استیشن است، پایین بودن قیمت پلی‌ استیشن ۴ اسلیم آن را به عنوان مقرون‌به‌صرفه‌ترین کنسول نیز معرفی می‌کند.

البته، در این کنسول هیچ خبری از وضوح 4K و خروجی اپتیکال صوتی نیست. پلی استیشن ۴ اسلیم نسبت به پلی استیشن ۴ اصلی بی‌صداتر و با مصرف کمتر‌ انرژی کار می‌کند. نسخه اسلیم رنگ مشکی مات را انتخاب کرده است و با نشانگرهای نور رنگی وضعیت حالت اسلیپ، روشن و خاموشی دستگاه را نشان می‌دهد.

همانند مدل اصلی PS4 در پلی استیشن ۴ اسلیم نیز دو پورت USB در جلوی دستگاه قرار دارد البته با فاصله دورتر از هم که اتصال را کمی آسان‌تر می‌کند. کنسول PS4 Slim در دو نسخه ۵۰۰ گیگابایتی و ۱ ترابایتی عرضه شد، هر چند نسخه اول کمی نایاب است و در نتیجه خرید PS4 مدل اسلیم ۵۰۰ گیگابایتی سخت‌تر است.

پلی استیشن ۴ پرو

پلی استیشن ۴ پرو نقطه عطفی برای ورود کنسول‌های مدرن به عرصه بازی‌های ویدئویی است. در واقع شرکت‌ها به دنبال ساخت و توسعه کنسول‌هایی با گرافیک عالی و قیمتی مناسب هستند تا امکان پیشرفت طراحی بازی‌ها نیز مهیا شود. PS4 Pro یک ارتقاء میان نسلی است که به یک کنسول موفق تبدیل شده است. قدرت و پیچیدگی این کنسول برابر با افزایش ۱۰۰ دلاری در قیمت پلی‌استیشن ۴ پرو نسبت به نسخه اصلی آن است. البته با صرف هزینه بیشتر برای این کنسول، یک هارد دیسک ۱ ترابایتی، یک پورت USB اضافی و خروجی اپتیکال صدا خواهید داشت.

می‌توان با اطمینان گفت کنسول PS4 pro کیفیت 4k‌ واقعی را برای بازی ارائه می‌دهد. اندازه این کنسول کمی بزرگ است البته بزرگی آن به اندازه Xbox one نیست. در طراحی PS4 Pro یک GPU اصلی PS4 با اندازه دو برابر وجود دارد که با سرعت کلاک بالاتری کار می‌کند. پردازنده و رم سریع‌تر نیز از ویژگی‌های این کنسول هستند. تمام ویژگی‌های منحصربه‌فرد PS4 pro ‌ آن را دو برابر سریع‌تر از PS4‌ اصلی می‌کند.  

تفاوت بین پلی استیشن ۴ پرو با اسلیم

با وجود شباهت‌های زیادی که بین دو کنسول PS4 Pro و PS4 slim وجود دارد، برخی تفاوت‌های کلیدی، خرید یکی از کنسول‌ها را برای شما مناسب‌تر می‌کند. نسخه اسلیم با قیمت کمتر، طراحی کوچک‌تر و رزولوشن 1080p‌ جایگزین مدل اصلی شد، در صورتی که پلی‌استیشن ۴ پرو با اندازه بزرگ‌تر می‌تواند بازی‌ها را با کیفیت 4k اجرا کند.

پورت HDMI 1.4 در نسخه پرو به HDMI 2.0 برای پشتیبانی از کیفیت 4k ارتقا یافته است. از طرفی شرکت سونی اذعان دارد که قدرت سی پی یو و گرافیک پلی‌استیشن ۴ پرو را به ترتیب ۳۰ و ۱۰۰ درصد قدرتمند‌تر از نسخه اسلیم طراحی کرده است. همچنین ۱ گیگابایت رم اضافی نسخه پرو برای عملکردهای غیربازی است، بنابراین ۸ گیگابایت رم به طور کامل برای بازی‌های آزاد شده است.

در مقابل، هر دو کنسول به رزولوشن 1080p محدودند، البته رزولوشن‌های هر سه کنسول در نرخ فریم متفاوت، فرق می‌کند. در نسخه پرو می‌توان بین دو حالت 4k با نرخ فریم ۳۰ فریم در ثانیه و رزولوشن 1080p‌ با ۶۰ فریم در ثانیه یکی را انتخاب کرد.

سونی علی‌رغم قابلیت‌های 4k در نسخه پرو، درایو Blu-ray Ultra HD (4K) را در این نسخه حذف کرد، به این معنی که محتوای دیسک در آن به 1080p‌ محدود می‌شود.

قیمت پلی استیشن ۴

شرکت سونی پلی‌ استیشن ۴ پرو را با قابلیت‌های بیشتری وارد عرصه بازی‌ها کرد، از این رو قیمت پلی استیشن ۴ پرو افزایش چشمگیری داشت.‌ در حالی که قیمت PS4 نسخه پرو در حدود ۱۹ میلیون تومان است، خرید پلی‌استیشن ۴ اسلیم با قیمت حداکثر ۱۳ میلیون تومان امکان‌پذیر است.

جمع‌بندی

PS4 از نظر طراحی بدنه جذاب‌ترین کنسول شرکت سونی است. این دستگاه زیبا، با لبه‌های تیز و کمی زاویه‌دار طراحی شده است که توسط نوار نوری برجسته می‌شود و به عنوان نشانگر وضعیت کنسول عمل می‌کند. اما آیا به فکر خرید PS4 هستید و بین نسخه‌های موجود دچار سردرگمی شده‌اید؟ اگر قیمت پلی‌ استیشن ۴ برای شما مهم نیست بهتر است دستگاهی را انتخاب کنید که ویژگی‌های برتری دارد. از آنجایی که تقریبا بیشتر بازی‌ها در هر سه نسخه قابل اجرا است، تنها تفاوت بین سه نسخه این است که ممکن است بازی‌ها در پلی‌ استیشن پرو کمی زیباتر و با کیفیت‌تر به نظر برسند.

برای خرید پلی استیشن ۴ می‌توانید با کارشناسان ما در واحد فروش اگزو تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

پلی استیشن ۴ همراه با دسته دوال شوک ۴ عرضه می‌شود. این دسته یکی از بهترین دسته‌های شرکت سونی برای کنسول‌های بازی بود. همچنین تمام نسخه‌های آن مجهز به درایو نوری بلوری و پورت USB 3.1‌ هستند.

سه نسل پلی استیشن ۴ اصلی، اسلیم و پرو با فاصله چند سال عرضه شدند. PS4 Slim‌ باریک‌ترین نسخه و پرو بزرگ‌ترین کنسول در این رده است.

نسخه اسلیم ارزان‌تر، با ابعادی کوچک‌تر و رزولوشن 1080p‌ است. اما نسخه پرو کمی بزرگ‌تر و با پورت HDMI 2.0، قدرت CPU‌ و گرافیک بالاتر، ۱ گیگابایت رم بیشتر و قابلیت اجرا بازی با کیفیت 4k‌ ارائه می‌شود.

PS4 slim‌ به‌صرفه‌ترین کنسول بازی است. این نسخه کم صداتر و کم مصرف‌تر از نسخه اصلی است. دو پورت USB با فاصله بیشتر در جلوی کنسول و حافظه ۵۰۰ گیگابایتی یا ۱ ترابایتی از خصوصیات بازر این نسخه است.

حافظه یک ترابایتی، یک پورت اضافه، ابعاد بزرگ‌تر و خروجی اپتیکال، نسخه پرو را پرطرفدار‌تر کرده است. البته ارائه کیفیت 4K، کارت گرافیک بزرگتر، پردازنده و رم سریع‌تر نیز از جمله مزیت‌های این نسخه است.

در این نسخه می‌توانید بین دو حالت ۳۰ فریم با کیفیت 4K‌ و یا ۶۰ فریم با رزولوشن 1080p یکی را انتخاب کنید.

این محصول در حال حاضر در دسترس نیست. لطفا ایمیل و مشخصات خود را کامل کنید تا در صورت موجود شدن کالا سریعا شما را مطلع سازیم.