بهترین موتورهای بازی سازی برای موبایل قسمت اول

بهترین موتورهای بازی سازی برای موبایل قسمت اول

نوشته‌ی
avatar
3 سال و 5 ماه و 25 روز پیش

فهرست مطالب

در این سری مقالات قصد داریم شما را با بهترین موتورهای بازی سازی در جهان بیشتر آشنا کنیم. شناخت موتورهای بازی سازی در کنار شناخت استودیوها می‌تواند برای علاقه مندان به این هنر مفید باشد. همانطور که می‌دانید در ایران اکثر باز‌ی‌هایی که توسط بازی سازان مستقل یا شرکتی ساخته می‌شود، برای سیستم عامل‌های تلفن همراه است.

کمبود بودجه و امکانات یکی از دلایل و زیاد تر بودن تعداد گیمرهای غیر حرفه‌ای موبایلی ، دلیل دیگر تمایل بازی سازان ایرانی به این سیستم عامل‌هاست. اگر شما هم می‌خواهید با موتورهای بازی سازی که با استفاده از آن‌ها برای تلفن هوشمند بازی ساخته می‌شود را بیشتر بشناسید، در این مقاله با اگزوگیم همراه باشید.

در دنیای بازی‌های سیستم عامل‌های تلفن هوشمند، نکته جالب آنجاست که همچنان از دو موتور بازی سازی قدرتمند یونیتی و آنریل انجین بیشترین استفاده صورت می‌گیرد.

  1. یونیتی

یکی از بهترین و مناسب ترین انجین‌ها برای بازی سازی بر روی تمام سیستم عامل‌های تلفن همراه،‌ یونیتی است. همین امر باعث شده بیش از 50 درصد از بازی‌های موبایل از این موتور بازی سازی قدرتمند استفاده کنند. این انجین به شما امکان ساخت هر بازی که در ذهن دارید را می‌دهد. شما می‌توانید بازی‌های دو بعدی یا سه بعدی بنا بر ایده‌های خودتان با تیم بازی سازی خودتان بسازید. در بازی‌هایی مثل : لاراکرافت گو، پوکمون گو و انگری بردز از این انجین استفاده شده است.

امکان بارگذاری تمام فایل‌ها از برنامه‌های گرافیکی مثل مایا و بلندر در این انجین وجود دارد. و همچنین می‌توانید از فروشگاه سایت یونیتی ابزار ، امکانات و فایل‌های از پیش طراحی شده ی زیادی را تهیه کنید. اگر قصد ساخت یک بازی روی تلفن‌های همراه را دارید و تجربه ی کافی در این امر ندارید، یونیتی برای شما بسیار مناسب است چرا که میزان زیادی از راهنمایی‌ها و آموزش‌ها در سایت یونیتی برای استفاده از این انجین،‌ موجود است. پلتفرم‌های ساپورت شده برای این انجین به شرح زیر است:

  • iOS
  • Android
  • Windows Phone
  • Tizen OS
  • Fire OS

قیمت:

  • رایگان برای استفاده شخصی
  • 25 دلار در ماه برای پلاس ادیشن
  • 125 دلار در ماه برای پرو ادیشن

 

  1. آنریل انجین

اگر هیچ گونه آشنایی به برنامه نویسی ندارید، آنریل انجین موتور بازی سازی شماست. به لطف محیط ساده ی نرم افزاری در این انجین شما در مراحل ساخت بازی نیازی به کد نویسی و تغییر کدها برای ساخت بازی پیدا نمی‌کنید. بازی‌های مثل " هِرت اَت اَتک " ، " لین اِیج " و " رِوِلوشن ای بی سی " توسط این انجین ساخته شده اند. این انجین برای اندروید و آی او اس مناسب است و برای پروژه‌های کوچک کاملا رایگان است. آنریل انجین امکان تست بازی در فضای خود نرم افزار را به شما می‌دهد.

  1. کورونا اِس دی کِی

این انجین برای تمام پلتفرم‌های تلفن همراه قابل استفاده است و از زبان برنامه نویسی Lua استفاده می‌کند که بسیار ساده و راحت است. با این انجین شما می‌توانید بازی‌های دو بعدی جذابی را طراحی کنید. کورونا به برنامه نویسی تمیز و مرتب و فعال بودن یوزرهای خود معروف است. همچنین جامعه ی استفاده کنندگان از این انجین با هم در ارتباط بوده و در کار خود بسیار جدی و فعال هستند. این انجین یک شبیه ساز ریل تایم برای شما تهیه می‌کند که می‌توانید به کمک آن نتیجه ی پایانی کار را درمحیط نرم افزار ببینید.

ابزار و امکانات پایه و اساسی در این انجین کاملا رایگان است.

  1. اسپرایت کیت

کمپانی اپل، برای ساخت بازی‌های دو بعدی ، انجین مخصوص خودش را در سال 2012 برای مک او اس و در سال 2014 برای آی او اس، منتشر کرد. این انجین از زبان‌های "سوئیفت" و " آبجکتیو سی " پشتیبانی می‌کند و به بازی سازان آزادی زیادی در طراحی بازی‌های مختلف را می‌دهد. اگر قصد ساخت بازی برای تلفن‌های هوشمند اپل را دارید، این گزینه باید انتخاب شما باشد. انجین اسپرایت کیت به طور کامل توسط کمپانی اپل پشتیبانی می‌شود و این بدان معناست که بازی ساز هیچ نیازی به دانلود فایل‌های اضافه برای کار خود ندارد و این اطمینان حاصل می‌شود که نتیجه در تمام مدل‌های آیفون کاملا بی نقص خواهد بود. این نرم افزار کاملا رایگان است. بازی‌های اسکواشی باگ و ترستل و اکسل بوت با این انجین طراحی و ساخته شده اند.

  1. مارمالاد اس دی کِی

وجه برتری این انجین قابلیت ساخت بازی‌های بومی هر منطقه به زبان‌های مختلف است. این انجین از زبان برنامه نویسی C++ استفاده می‌کند و با آن می‌توانید بازی‌های دو بعدی و سه بعدی طراحی کنید. این انجین برای تمام سیستم عامل‌های تلفن‌های هوشمند قابلیت کار دارد و قیمت خرید آن 600 دلار می‌باشد. مارمالاد اس دی کی، هیچ ورژن رایگانی برای استفاده عموم ندارد.

از بازی‌هایی که با این انجین طراحی و ساخته شده اند می‌توان به پلنت ورسز زامبیز ، متالگیر سالید موبایل ، کات دِ روپ ،‌ نید فور اسپید شیفت و بازیه وُرمز اشاره کرد.

  1. بیلد باکس

با انجین بیلد باکس شما می‌توانید در کوتاه ترین زمان با ساده ترین روش‌ها بازی مد نظرتان را بسازید. نیازی به کد نویسی، انتخاب عکس و ایمپورت کردن آنها در نرم افزار ندارید. به راحتی می‌توانید آن ها را در محیط نرم افزار طراحی کنید و کار را تمام کنید. به علاوه امکان تستِ ریبل تایم نیز در نرم افزار وجود دارد. اگر شما تخصصی در زمینه نرم افزارهای رایانه ای ندارید اما ایده‌هایی برای ساخت بازی در ذهنتان هست، این گزینه برای شماست. این اپ تنها برای سیستم عامل آی او اس قابل استفاده است و قیمت آن بین 15 دلار در ماه تا 99 دلار در ماه متغیر است. بازی‌های تایم لایت، رچد و کامَند کانترول به کمک این انجین طراحی و ساخته شده اند.

از آنجایی که نمی‌خواستیم با طولانی شدن محتوا شما را خسته کنیم، تعداد 9 انجین مناسب برای بازی سازی برای تلفن همراه را در مقاله بعدی برای شما تهیه خواهیم کرد. از این که در این مقاله با اگزو گیم همراه بودید بسیار سپاس گذاریم. نظران و پیشنهادات خودتان را از ما دریغ نفرمایید.

 

فروشگاه اگزوگیم عرضه کننده تمامی تجهیزات و کالاهای گیمینگ است و همچنین در کنار آن، خدماتی نظیر مشاوره رایگان فنی نیز به گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد. برای دریافت مشاوره یا هرگونه سوالی می‌توانید با شماره 88226531 تماس گرفته یا به بخش دایرکت اینستاگرامِ اگزوگیم مراجعه کنید.

 

مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.