برای استریم کردن به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟

برای استریم کردن به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟

نوشته‌ی
avatar
3 سال و 11 ماه و 26 روز پیش

فهرست مطالب

چه کسی حاضر است ساعت‌ها بنشیند و بازی کردن دیگران را تماشا کند؟ میلیون‌ها نفر! وب‌سایت لایو استریم زنده‌ی توئیچ دیگر به یکی از بخش‌های بزرگ دنیای گیم تبدیل شده و هر روز بیش از پانزده میلیون بیننده دارد. تماشای مسابقات حرفه‌ای، تاک شوهای جذاب میان گیمرها،‌ و استریم بخش‌های داستانی و تک نفره‌ی بازی‌ها اغلب محتوایی که ببنندگان استریم دنبال می‌کنند را تشکیل می‌دهند. در مقاله مهم‌ ترین ابزارهای استریم می‌خواهیم عمیق‌تر و کاربردی‌تر به استریم بپردازیم و ابزار و امکانات مورد نیاز برای استریم کردن را توضیح دهیم. استریمرهای بزرگ توئیچ عملا به نوعی سلبریتی تبدیل شده‌اند. این افراد معمولا فن بِیس قابل توجهی دارند، افرادی که حتی برنامه‌ی روزانه‌ی خود را طوری تنظیم می‌کنند که بتوانند استریم‌ها را مرتب و زنده دنبال کنند.

دیدنِ مهارت‌ استریمرها در بازی فورتنایت یا تماشای عکس العمل‌هایشان هنگام تجربه‌ی بازی‌های هیجان انگیز یا ترسناک واقعا برای میلیون‌ها دنبال کننده‌ی توئیچ جذاب است. استریمرهای مشهور همه دارای اسپانسر، و همچنین صدها هزار طرفدار و دنبال کننده دارند، چیزهایی که از یک ورزشکار حرفه‌ای انتظار می‌رود داشته باشد تا کسی که در خانه نشسته و مشغول بازی کردن است! این اهمیت و تاثیر استریم در دنیای امروز را نشان می‌دهد. نکته‌ی جالب این‌جاست که برای موفقت و کسب شهرت و ثروت در عرصه‌ی ورزش به عوامل متعددی نیاز است، و در نهایت عده‌ی محدودی به آن دست پیدا می‌کنند. اما هر گیمری با یک سیستم‌ نسبتا قوی یا یک کنسول می‌تواند یک استریمر باشد. اگر شما هم به دنیای استریم علاقه‌مند هستید و می‌خواهید توانایی‌های خود را به نمایش بگذارید، با اگزوگیم همراه باشید تا توضیح دهیم برای شروع استریم در توئیچ به چه امکانات و لوازمی نیاز است:

یک کامپیوترِ خوب

یک لپ تاپ یا پی‌سی گیمینگ اولین و مهم‌ ترین ابزارهای استریم است که به آن نیاز خواهید داشت. طبق پیشنهادِ خودِ توئیچ بهتر است حداقل از یک پردازنده Core i5-4670 (یا یک پردازنده‌ی اِی‌اِم‌دی معادل آن)، هشت گیگابایت حافظه‌ی رم و سیستم عامل ویندوز هفت یا بالاتر استفاده کنید. اما در مورد اتصال اینترنت،‌ باید گفت که به تنهایی از خودِ‌ سیستم هم مهم‌تر است! بهتر است از اتصال اینترنت به صورت سیمی و توسط کابل شبکه استفاده کنید.

از آن‌جا که یک سیستم گیمینگ بیشترین فشار را به پردازنده‌ی گرافیکی می‌آورد، بهتر است یک کارت گرافیک خوب و قوی که توانایی اجرای بازی‌های روز را داشته باشد تهیه کنید. سرعت اینترنت نیز هرچه بیشتر بهتر! سعی کنید یک سرویس اینترنت با سرعت آپلود حدود سه مگابایت بر ثانیه تهیه کنید.

آیا یک سیستم کافی است؟

هرچند حداقل سیستم مورد نیازی که توئیچ پیشنهاد کرده آن‌قدرها هم بالا نیست، اما این‌که بخواهید همزمان هم بازی کنید و هم بازی را استریم کنید می‌تواند فشار زیادی به سیستم بیارود. برخی استریمرها برای حل این مسئله یک روش پیدا کرده‌اند: این که هم زمان از دو سیستم برای این‌کار استفاده کنید! یعنی یک سیستم برای اجرای بازی و یک سیستم نیز برای استریم کردنِ آن.

خوشبختانه با پیشرفت سخت افزاری و استفاده از قطعات حرفه‌ای‌تر، می‌توان این مشکل را با تنها یک سیستم حل کرد. به طور مثال کارت گرافیک‌های انویدیا سری RTX یک بخش اختصاصی برای تحمل این بار تعبیه شده که فشار را از روی پردازنده‌ی مرکزی سیستم (CPU) برمی‌دارد.

اکانت توئیچ

اکانت توئیچ

اکانت توئیچ یکی از مهم‌ ترین ابزارهای استریم است. کافی است وارد سایت Twitch.tv شده و یک اکانت بسازید. یک بنر، یک آواتار به عنوان تصویر پروفایل و یک متن توضیح در مورد خودتان چیزهایی است که برای معرفی به مخاطب نیاز دارید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم در تنظیمات توئیچ قابلیتِ تماشای دوباره‌ی استریم‌های زنده را فعال کنید تا برادکَست‌های شما بعد از اتمام نیز برای تماشای مجدد در آرشیو باقی بمانند.

نرم افزار مورد نیاز

مهم‌ترین بخش ابزار هر استریمر یک نرم افزار مخصوص استریم است تا بازی کردنِ شما را به همه‌ی دنیا نشان دهد. نرم افرازهای بسیار رایج در این زمینه Open Broadcasting Software و XSplit هستند. اولی کاملا رایگان است اما برخی سرویس‌های دومی هزینه‌ی جداگانه دارد.

فارغ از این که چه نرم افزاری انتخاب می‌کنید، مراحل ست آپ کردن سیستم برای استریم کمابیش یکی است: ابعاد باید منبع مورد نظر را انتخاب کنید (مانیتور سیستم، تصاویر گیم پلی یا وب‌کم)، فُرم نمایش آن برای بیننده را مشخص کرده و در نهایت برنامه را با اکانت توئیچ خود سینک کنید.

میکروفون و دوربین

میکروفن و دوربین را می‌توان به عنوان یکی از مهم‌ ترین ابزارهای استریم دانست. هرچند هدست‌ شما به خودیِ خود دارای میکروفون نیز هست،‌ اما می‌توانید برای دستیابی به کیفیتِ‌ بهتر یک میکروفون تخصصی برای استریم تهیه کنید. میکروفون‌های سری ریزر سایرن برای این امر بسیار مطلوب هستند. پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به این مدل‌ها در سبد کالایی اگزو بیاندازید:

همچنین به یک وب‌کم با کیفیتِ خوب هم نیاز خواهید داشت. می‌توانید از وب کم RAZER KIYO از برند ریزر استفاده کنید که انتخاب بسیار خوبی است.

استریم از طریق کنسول

استریم با کنسول

اگر می‌خواهید بدون یک کامپیوتر گران قیمت و ابزار جانبیِ سخت افزاری و نرم افزاری استریم کنید، پلتفرم‌های پلی استیشن فور و ایکس باکس وان نیز این امکان را برای شما فراهم می‌کنند. برای استریم با ایکس باکس وان به اپلیکیشن توئیچ (Twitch App) نیاز خواهید داشت و برای پلی استیشن نیز تنها کافی است وارد منوی Share شوید. برای استریم از پلتفرم نینتندو سوئیچ نیز به یک کپچر کارت نیاز خواهید داشت تا بتوانید تصویر بازی کردنِ‌ خود را روی پی‌سی ضبط کنید. مزیت کارت کپچر این است که دست شما را در تنظیمات استریم بازتر می‌گذارد و کیفیت و فریم ریت بهتری هم می‌تواند داشته باشد. در نتیجه یک کارت کپچر خوب حتی برای پلتفرم‌های پلی استیشن و ایکس باکس وان (که به تنهایی قابلیت استریم را دارند) نیز کاربردی و مفید است.

کارت کپچر یکی از مهم‌ ترین ابزارهای استریم است و پیشنهاد می‌کنیم کارت کپچرهای سبد کالایی اگزو را بررسی کنید و با ویژگی‌های آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

فروشگاه اگزو گیم عرضه کننده مهم‌ ترین ابزارهای استریم است و همچنین در کنار آن، خدماتی نظیر مشاوره رایگان فنی نیز به گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد. برای دریافت مشاوره و یا هرگونه سوالی می‌توانید با شماره ۸۸۹۴۶۵۶۱ تماس گرفته و یا به بخش دایرکت اینستاگرامِ اگزوگیم مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

تأثیر استفاده از صندلی‌های گیمینگ بر سلامت و بازدهی

مقالات مرتبط
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.
محصولات مرتبط