در نسل هفتم، شما می‌توانستید با دوستان خود هم‌زمان بر روی یک اکانت بازی کنید! قابلیت بسیار خوبی که باعث می‌شد در هزینه‌های خرید بازی صرفه جویی شود. اما کمپانی سونی در نسل هشتم تصمیم گرفت که این قانون را کمی محدودتر کند، به صورتی که دو یا چند نفر می‌توانند بازی‌های خریداری شده روی یک اکانت را بر روی پلی استیشن 4 نصب کنند، اما نمی‌توانند از همان اکانت به صورت همزمان از آن استفاده کنند.

مشکل این جاست که نمی‌توان بازی خریداری شده را بر روی اکانت اصلی بازی کرد، و در نتیجه تروفی‌های بازی بر روی اکانتِ شما قرار نخواهد گرفت. راه حل این مشکل در "اکتیو پرایمری" کردن اکانت است، بدین معنا که هر بار یکی از کاربرها باید اکانتِ مورد نظر را روی کنسول خود اصطلاحا پرایمری کند تا کنسول به عنوانِ هاست اصلی اکانت ثبت شود.

در ادامه روش انجام این کار را توضیح خواهیم داد.

 

پرایمری کردن در پلی‌استیشن 4 به چه معناست؟

فعال کردن یک حساب کاربری پلی‌استیشن نتورک به صورت پرایمری در پلی‌استیشن 4 باعث می‌شود:

  • هر فردی که از آن دستگاه پلی‌استیشن 4 استفاده می‌کند، به تمام بازی‌ها و برنامه های خریداری شده توسط حساب کاربری پرایمری شده دسترسی داشته باشد.
  • هر فردی بتواند از اشتراک پلی‌استیشن پلاس آن حساب کاربری استفاده کند.
  • پلی‌استیشن 4 شما بتواند به صورت خودکار بازی‌های پیش خرید شده توسط حساب کابری پرایمری شده را دانلود کند.
  • بتوانید از طریق ریموت پلی در هر دستگاهی به پلی‌استیشن 4 خود وصل شوید.
  • هر فردی به تم‌های خریداری شده توسط آن حساب کاربری دسترسی داشته باشد.

 

برای پرایمری کردن یک حساب کاربری در کنسول خود باید مسیر زیر را طی کنید.

Settings > Account Management > Account Management > Activate

همچنین برای خارج کردن آن از پرایمری باید به مسیر زیر بروید:

Settings > Account Management > Activate as Your Primary PS4 > Deactivate

 

فروشگاه اگزو گیم عرضه کننده تمامی تجهیزات و کالاهای گیمینگ است و همچنین در کنار آن، خدماتی نظیر مشاوره رایگان فنی نیز به گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد. برای دریافت مشاوره و یا هرگونه سوالی می‌توانید با شماره ۸۸۹۴۶۵۶۱ تماس گرفته و یا به بخش دایرکت اینستاگرامِ اگزو گیم مراجعه کنید.